Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csakis a férfias megjelenésű férfiakkal szoktak flörtölni, kacarászni?

Már megint a napiincel?
És már megint a tudományokban hozott egy emberi problémát?
Úgy van, csakis a férfias megjelenésűekkel!
Meg még azokkal, akik csapják nekik a szelet.
Az a tapasztalatom, hogy minden zsák megtalálja a foltját. Ha nem, akkor nem, vagy nem jól keresi.
Mielőtt megsértődnél:
Én is nehezen ismerkedem, de én is megtaláltam a "foltomat".
A technológia annyi, hogy 100 nő visszautasít, hazamész kisírod magad és legközelebb megint próbálkozol.
Volt egy felmérés, ahol egy ismerkedési szituban figyeltek meg embereket.
A "szívtiprókat" sokkal gyakrabban utasították vissza, mint a félénkeket, de ők másnál azonnal újra próbálkoztak.

Tesztoszteron szintmérővel a zsebemben járok mindenhova, engem nem fog rászedni egy béna bétácska se, ez manapság alap.
N
A béta szó a generációra utal? Sok nekem ez a kitalált fogalom.
Igen, a nők külön tesztoszteron mérővel a kezükben járkálnak és akinek a tesztoszteron szintje 83,4% alatt van azt. 12,73m sugárban elkerülik. Állítólag, ha adsz a kinézetedre és normális emberi lényként bánsz velük, akkor azzal rövid időre át lehet verni 2009.01.01. előtt gyártott készülékeket, de ez csak egy városi legenda, még senkinek sem sikerült bebizonyítani.

A pasik szoktak flörtölni a nő csak viszonoz.
Es csak olyan pasik tudnak akiknek van eq ja is meg csak olyanoknak viszonoznak akivel kémia is van. De a kémiát is a pasi gerjeszti a nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!