Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők csakis a férfias megjele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csakis a férfias megjelenésű férfiakkal szoktak flörtölni, kacarászni?

Figyelt kérdés
A béták általában ebből kimaradnak a rosszabb gének, alacsonyabb tesztoszint miatt?
tegnap 13:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Már megint a napiincel?

És már megint a tudományokban hozott egy emberi problémát?

tegnap 13:47
 2/20 anonim válasza:
95%
Kérdező, pontosan így van, ahogy írtad. És a nők kizárólag azért csinálják ezt, hogy a szegény inceleket bánccsák vele.
tegnap 13:58
 3/20 anonim válasza:
100%

Úgy van, csakis a férfias megjelenésűekkel!

Meg még azokkal, akik csapják nekik a szelet.

tegnap 14:11
 4/20 anonim válasza:
80%

Az a tapasztalatom, hogy minden zsák megtalálja a foltját. Ha nem, akkor nem, vagy nem jól keresi.

Mielőtt megsértődnél:

Én is nehezen ismerkedem, de én is megtaláltam a "foltomat".

A technológia annyi, hogy 100 nő visszautasít, hazamész kisírod magad és legközelebb megint próbálkozol.

Volt egy felmérés, ahol egy ismerkedési szituban figyeltek meg embereket.

A "szívtiprókat" sokkal gyakrabban utasították vissza, mint a félénkeket, de ők másnál azonnal újra próbálkoztak.

tegnap 14:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Tesztoszteron szintmérővel a zsebemben járok mindenhova, engem nem fog rászedni egy béna bétácska se, ez manapság alap.

N

tegnap 14:21
 6/20 Rics37 válasza:
100%

A béta szó a generációra utal? Sok nekem ez a kitalált fogalom.

Igen, a nők külön tesztoszteron mérővel a kezükben járkálnak és akinek a tesztoszteron szintje 83,4% alatt van azt. 12,73m sugárban elkerülik. Állítólag, ha adsz a kinézetedre és normális emberi lényként bánsz velük, akkor azzal rövid időre át lehet verni 2009.01.01. előtt gyártott készülékeket, de ez csak egy városi legenda, még senkinek sem sikerült bebizonyítani.

tegnap 14:24
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Napihiszti
tegnap 14:34
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem. Ott van pl. az instagram celev Ritzl Mark, aki kifejezetten feminin, de amint látom, fullos nője van.
tegnap 14:55
 9/20 anonim ***** válasza:
*instagram celeb
tegnap 14:55
 10/20 anonim ***** válasza:

A pasik szoktak flörtölni a nő csak viszonoz.

Es csak olyan pasik tudnak akiknek van eq ja is meg csak olyanoknak viszonoznak akivel kémia is van. De a kémiát is a pasi gerjeszti a nőben.

tegnap 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!