Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nárcisztikust szeretek. Mit tegyek?
Férfi vagyok, a feleségem egy nárcisztikus nő. Van 2 gyereke (nem tőlem). 5 évvel ezelőtt beleszerettem, 2 évvel ezelőtt hullott le az álarc, többször megütött, degradált. Szóval történtek rossz dolgok, elhagytam. 1 éve nem vagyunk együtt, most van új empatája.
Ettől függetlenül én álarc nélkül is szeretem, viszont letiltott mindenhonnan, az összes repülő majma előtt lehordott mindenek. Azt hozzátenném, hogy a Holdudvara tudja, hogy jó ember vagyok és szeretnek, ezt el is mondták neki.

Az alapján, ahogy írsz, bennem is hirtelen feltámadt, hogy megcsapnálak..
Hogy lehet így fogalmazni? Téged bántott, otthagyott, te mennél utána, és vele van gond? Fú, valami komoly bajod lehet, ahogy leboszorkányozod, meg olyan szavakat használsz, hogy holdudvara, meg empatája. Valami mániás mazo ezoterikushívő agyatlan lehetsz. Tuti zaklatod és mártírkodsz a semmire. Egy nárci nem tud 2 évig színlelni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!