Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha feleségem az előző kapcsolatombol született fiam teljes kapcsolat megszüntetést követeli?
Négy éve megy ez. Van egy lassan három éves kislányunk és egy egy éves kisfiunk.
Mostanra mindent elért amit hisztivel zsarolással elhagyással lehetett. Nincs meg a jól fizető 10-évet tiport munkahejem mert úgy tönkre tette a beosztásomat. Nincsenek barátaim ,nincs hobbim ,sehova nem mehetek egyedül,mindent elvár ,hogy takarítsak mosogassak,hogy őt a tenyeremen kell hordoznom meg folyton virággal ,meglepetéssel kellene haza jönnöm a mostani munkám után. Mert ez a minimum.
Én 42 , ő 27 éves.
Minden célom kitartásom ,a nullán. Nincs egy boldog pillanat. Pedig a lehető leg kissebbre tornáztam a 13-éves fiammal a kapcsolatot ,de megől ez az érzés. Kért már végrendeletet tőlem,hogy írassam a házam felét rá mert ő nem akar hontalan lenni ,hogy fizessek neki napi 15ezer forintot bogy ő otthon van a gyerekekkel. És a fiamat meg haza se tudom vinni a saját házamba. Ha haza vittem keresett magának valaki mást ,vagy csak egyszerűen elhagyott ,mert én leszarom a családomat egy fattyú miadt. A fiamat négy éve ,miatta kettő hetente egy szombat délután és egy vasárnap 13:00-tól 16:00ig látom ,egész addig míg haza nem viszem. De ez neki sok. Ezután egy hétig fasírt van. Egész nap a telefonon lóg.
Tanácstalan vagyok. Rengeteg dolgot meg mert tenni gátlástalanúl. Pasizott,ez miadt hazudott egy hónapig. Lelépett a kislányommal és kettő nap múlva már más aludt az ágyába. Mi ez? Mire játszik?
Én paclón vagyok. De fenyegetett azzal is hogy akkor elhagy és olyan messzire megy hogy nem láthatom a gyerekeimet többé. Ellenőríz engem meg kostolgat egyfolytában.
Nem normális, ha tudta a házasságotok előtt, hogy gyermekeid vannak. Ez már semmiképp sem lesz jobb. Elképzelhetetlen, hogy lemondana a kéréséről és elfogadná a gyerekeket. Várhatod, hogy még azt is meg akarná tiltani, hoyg látogasd őket.
Válj el!
Sajnos erre nem tudok mit javasolni, jól ráb.sztál...
A nő csak ATM-nek használ téged, de tuti, hogy mással is "kezelteti" magát.
Ha kirakod, akkor majd zsarol a gyerekekkel, megpróbál anyagilag minél jobban lehúzni (fele vagyon, gyerektartás stb). Majd élni fog, mint Marci Hevesen a te pénzedből, közben más csődörökkel k.ratja magát.
Ha nem rakod ki, akkor végig a te pénzeden fog élősködni, papucsnak használ, de amíg dolgozol, más csődörökkel k.ratja magát.
Elég sakk-matt helyzet, sajnálom :(
Tipp a férfitársaknak: HÁZASSÁG CSAK SZERZŐDÉSSEL, ha a nő szerint ez "megalázó", akkor eszetekbe ne jusson elvenni vagy felcsinálni, mert ez lesz belőle...
34F
Nem, semmi nem normális, amit leírtál. Gondolom az ég világon semmi esély nincs javulásra, de még egyszer normálisan és határozottan megpróbálhatod megbeszélni vele, hogy neked a fiad ugyanúgy nagyfiad, mint a kislányod és kisfiad. Pontosan ugyanannyi szál köt hozzá, és ugyanannyi, mintha vele megszakadna a kapcsolat. Feltételezem akkor tart jó apának, ha a közös gyerekeitekkel töltesz időt, na most te ugyanilyen apja vagy az idősebb gyerekednek is. A kétheti láthatás egyáltalán nem sok, és senkinek sem ártana, ha annak a gyereknek apánál is lenne egy családja. (Na mondjuk nem ez, de általánosságban.)
De egyébként erre már csak annyit tudok mondani, hogy ha jól tudom most már könnyebben kérhetsz osztott felügyeletet.
"Én 42 , ő 27 éves."
Hát ez ennyibe kerül neked, de tudod nem kötelező.
Bármikor lehet szakitani, és mást keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!