Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ehhez a megjegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ehhez a megjegyzéshez?

Figyelt kérdés

A hónapban legtöbbször én álltam a főzéseinket,megvettem az alapanyagokat,a párom meg kétszer hozott gyumolcsöt(mert betegek vagyunk) es második alkalommal már megemlegette hogy holnap hozhatnám én

Én sokkal többször főztem mint 2 alkalom és nem emlegettem meg neki semmit de ez elgondolkodtatott

Nektek is rosszul esne? Szólnátok neki?

Gondoltam én is jelzem neki hogy a hónapban sokszor vásároltam most ő jön...

ma 07:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Szarrágó a pasas.
ma 07:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem duzzogni kell, hanem elővenni egy noteszt, összeírni a kiadásokat, és megbeszélni az anyagiakat.
ma 07:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar akkor szólj neki. Nem tudom ilyen smucig emberrel higy lehet kapcsolatig jutni.
ma 07:59
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Dobnám ki aztán egyen az anyjánál.
ma 08:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám neki, rendben van.Legközelebb én hozok gyümölcsöt.

Én meg X Ft-ot költöttem el kettőnk etetésére, aminek a 3/4-ét te etted meg, tehát Y Ft-ot most azonnal tegyél le az asztalra, + pár ezer Ft még amiért megfőztem.

ma 08:31
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Vannak olyan ingyenélők akik teljesen ellátatják magukat es rámegy a gyatyád is meg az időd is energiád is, de ha ő vesz egy 200 ft os csokit is, akkor abbol már balhét csinál.

Es kapaszkodj meg: az ilyenek azt se értik Neked ugyan mi bajod! Akárhogy mondanád.

ma 08:31
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
En megoldottam azzal hogy vagy hoznak kaját meg főznek vagy nem esznek nálam a pasik szimplan. Ha éhes menjen haza az anyjához enni.
ma 08:32
 8/14 anonim ***** válasza:
18%
Hogyne, megoldottad, csak éppen nincs létező pali, aki elviselne 1 hétnél tovább....
ma 09:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen mamahotelszökevény csávó lehet, akinek természetes, hogy az ebéd az full ingyen csak úgy ott terem a konyhában, és csak az ilyen “extrák” számítanak pénzköltésnek, mint a gyümölcs és társai. Én nem pazarolnám ilyenekre már az időmet, fiatalkori szórakozásnak elmennek az ilyen pasik is, ha van egyéb pozitívuma, de hosszútávú komoly kapcsolatra, pláne családalapításra nem vennék számításba egy ilyen centizgetőst sem. (Ez meg ráadásul szelektíven is csinálja, csak az ő költségeit egyenlítsd ki, ha te költesz az nem baj😃)
ma 09:33
 10/14 anonim ***** válasza:
3%
Ha te vagy a nő, tök alap, hogy te vásárolsz, főzől. Nem értem a hőbörgés okàt. Ha anyagiak, akkor bezessetek egy közös "kosztkasszát", amibe mindenki egyenlően belead.
ma 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!