Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apa, aki a meztelen 14 éves lányait stíröli, és megjegyzéseket fűz hozzá! Mit szóltok ehhez?
adott egy negyvenes fószer, akinek 14 éves lánya van... a 14 éves lánya néha-néha elfeledkezik magáról, és félmeztelenül van otthon, pl. napozik.
a fószer meg stíröli a melleit, mosolyog, és mondogatja: nagyon sok fiúnak fogsz tetszeni, nagyon soknak!
és nevet! és nézi a melleket! és szinte rajong a lányáért. pedo alert, betegség, vagy valami más?
én, mikor meghallottam ezt a havercsajtól, kicsit felment a pumpa, és megvertem volna a vén perverzet!!!!
"pedo alert, betegség, vagy valami más?"
csak őszinte.
"én, mikor meghallottam ezt a havercsajtól, kicsit felment a pumpa, és megvertem volna a vén perverzet!!!!"
szerintem inkább ismerd be, hogy irigyled tőle, hogy ő láthatja...
Szerintem ez inkább csak büszkeség!
Minden szülő örül annak, ha tényleg szép a gyereke.
Nekem haverom anyja csinálta ezt haverommal, hogy jaj milyen jó izmos vagy meg jóképű meg minden, ami mondjuk igaz is volt és ennek örült az anyja, hogy nem kell zsákot húzni a fia fejére.
1. nem normális, ha egy apa alánya melleit stíröli és megjegyzéseket tesz
2. nem normális, hogy egy tini lány meztelenül flangál az apja előtt!
Úgy ahogy van szégyentelen dolog.
26.L
Ezért leribancozni valakit, Istenem... -.-' A saját apja előtt, aki már 10000000x látta meztelenül, sőt valószínűleg fürdette és pelenkázta is, miért kéne szégyenlősnek lennie? Ő az apja, nem egy idegen faszi... A meztelenség meg egy elég természetes dolog, nem tudom mi a bajotok vele. Remélem aki ezen felháborodik, az nyáron ki sem teszi a lábát az utcára, a strandolásról meg ne is beszéljünk (ahol elég sokan monokiniznek ugye...). Persze én sem azt mondom, hogy mindenki előtt meztelenkedni kell.
Mi nem tudhatjuk, hogy érti ezt az apuka, mert nem halljuk a hangsúlyt. Elsőre tényleg furának tűnik, de lehet, hogy csak büszke arra, hogy szép lánya van. Ha meg rámászik, az NEM a lány hibája lesz, hanem azé az "apukáé", akinek van gyomra a saját lányával fajtalankodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!