Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy meztelen voltál és nem tudtad, hogy
valaki figyel?
Éreztem. Egy csendes téli éjszaka kint álltam a jeges utcán.
A fejemet fogva rohandtam előre, orditozva. Úgy éreztem mindenki engem figyel. Másnap a doktor megnyugtatott, hogy nincs semmi baj és kaptam valami beutalót. A szüleim nem mondták meg, hogy hová. Nagyon sírtak, azt mondták azért, mert megijedtek, de örülnek, hogy nem esett bajom.
2011. szept. 28. 20:57
2011. szept. 28. 20:57
2011. szept. 28. 20:58
Egyébként ha valahová máshová megyek, az első dolog, hogy kamerát keresek:P
2011. szept. 28. 20:58
Teljesen meztelenül nem,mindig egyszál tangába napoztam otthon a kertben.Nálunk elvileg nem lehet belátni mert magas kerítés van meg fák.
Aztán egyszer a szomszéd kölkök-(10)fiú (12)lány meg egy haverjuk-röhögve elmondták,hogy megláttak egy fa tetejéről:(((
Rohadtul kellemetlen volt,azóta szolidan fölveszek melltartót is a napoáshoz.
22L
2011. szept. 28. 21:02
Edzés után elmentem fürödni és a srác, akinek nagyon tetszettem látta hova megyek, így utánam jött. Már fürödhettem egy 10 perce mikor a barátnőm bejött és ő észrevette a gyereket. Nyilván elküldte a p*csába.
2011. szept. 28. 21:03
hatalmas ablakom van a szobámban, mely pont az utcára néz és bizony nem egyszer előfordult, hogy kinn már sötét volt, nálam égett a villany, viszont én épp frissen fürödve egy szál semmiben flangálok az ablak előtt :D nem tudom, hogy hányan láttak (ha egyáltalán láttak), de mindig utólag kapcsolok, hogy így égő villany mellett a vesémbe is ellátni :D
2011. szept. 28. 21:40
Meztelenül vagyunk általában otthon, nyáron nem ritkán meztelenül teszek veszek napozok az erkélyen. Volt rá már példa, hogy az utcán alig ismerős annyit mondott reméli sokáig tart a nyár. Akkor nem értettem, később azonban rájöttem az erkélyükről pont belátni hozzánk. Én azóta is meztelenül élvezem a meleget, ha neki ez öröm hát leskelődjön.
2011. szept. 29. 09:27
Sokat vagyok itthon meztelenül, sokan is láttak már .
2011. okt. 10. 10:16
Kedves 09-28 21:40-től,
és az utolsó előtti válaszolótól kérdezem: merre laktok?
Csak hogy tudjam hol kell figyelnem!
:D
29F
2011. nov. 1. 13:03
Kapcsolódó kérdések: