Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apa, aki a meztelen 14 éves lányait stíröli, és megjegyzéseket fűz hozzá! Mit szóltok ehhez?
adott egy negyvenes fószer, akinek 14 éves lánya van... a 14 éves lánya néha-néha elfeledkezik magáról, és félmeztelenül van otthon, pl. napozik.
a fószer meg stíröli a melleit, mosolyog, és mondogatja: nagyon sok fiúnak fogsz tetszeni, nagyon soknak!
és nevet! és nézi a melleket! és szinte rajong a lányáért. pedo alert, betegség, vagy valami más?
én, mikor meghallottam ezt a havercsajtól, kicsit felment a pumpa, és megvertem volna a vén perverzet!!!!
"megfeletkezik magáról"-ez úgyhangzik,minthogyha véletlen kerülne le az a melltartó...
"stíröli"-elképzelem ,ahogy kéjjes tekintettel fürkészi a lányt egy szem...de honnét tudjuk,hogy mi van a tekintetben,nem láttuk...
Ott van a nudista strand példája,aki "stíről" vagy erotikus célzattal viselekdik,azt kitiltják és mégis sokan vannak,akik normálisan tudnak ott is viselkedni! Az őseink is mesztelenek voltak,nem olyan nagy bűn a meztelenkedés ,mintahogyan azt egyesek látják!
ma 12:42
Ha nem akarsz ne meztelenkedj, én sem azt mondtam, hogy kell. Csak annyit írtam, hogy ez egy természetes dolog, és főleg nem lesz ennyitől ribanc valaki. Azt meg nem értem, hogy jön ide az, hogy kinek kellenek a fiatal lányok, meg ki kivel akarja leélni az életét... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!