Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apa, aki a meztelen 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az apa, aki a meztelen 14 éves lányait stíröli, és megjegyzéseket fűz hozzá! Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

adott egy negyvenes fószer, akinek 14 éves lánya van... a 14 éves lánya néha-néha elfeledkezik magáról, és félmeztelenül van otthon, pl. napozik.

a fószer meg stíröli a melleit, mosolyog, és mondogatja: nagyon sok fiúnak fogsz tetszeni, nagyon soknak!

és nevet! és nézi a melleket! és szinte rajong a lányáért. pedo alert, betegség, vagy valami más?

én, mikor meghallottam ezt a havercsajtól, kicsit felment a pumpa, és megvertem volna a vén perverzet!!!!

2011. jún. 20. 11:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ugyanezt fogod csinálni ha te leszel negyven max nem mersz hozzászólni a lányodhoz.
2011. jún. 20. 12:30
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
igen az igaz hogy az apja millioszor látta ugy..de nem fejlett "nőként" hanem pelenkás dedósként...és nem meztelenkedik a 40+éves anyám se elöttem és én a lánya vagyok.énse meztelenkedek apám elött,mert nem akarom hogy lásson és nem azért mert perverz lenne.és nem vágyik minden 40éves a kis 14-20évesekre.megnézi hogy milyen szép fiatal,de van akinek igenis a felesége az ideális nö,együtt öregednek meg stb...
2011. jún. 20. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"megfeletkezik magáról"-ez úgyhangzik,minthogyha véletlen kerülne le az a melltartó...

"stíröli"-elképzelem ,ahogy kéjjes tekintettel fürkészi a lányt egy szem...de honnét tudjuk,hogy mi van a tekintetben,nem láttuk...

Ott van a nudista strand példája,aki "stíről" vagy erotikus célzattal viselekdik,azt kitiltják és mégis sokan vannak,akik normálisan tudnak ott is viselkedni! Az őseink is mesztelenek voltak,nem olyan nagy bűn a meztelenkedés ,mintahogyan azt egyesek látják!

2011. jún. 20. 12:48
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

ma 12:42

Ha nem akarsz ne meztelenkedj, én sem azt mondtam, hogy kell. Csak annyit írtam, hogy ez egy természetes dolog, és főleg nem lesz ennyitől ribanc valaki. Azt meg nem értem, hogy jön ide az, hogy kinek kellenek a fiatal lányok, meg ki kivel akarja leélni az életét... :D

2011. jún. 20. 12:54
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Ez a kérdés ennél sokkal árnyaltabb, és nem voltam ott véleményt alkotni. Vannak családok, ahol pl. az egymás előtt meztelenség tök megszokott, és ekkor miért ne lehetne a testére tett pozitív megjegyzés is az. Ha tényleg kb álló f*sszal stíreli a lányát, na az már gáz, beteges dolog, de legalább amíg csak nézi, addig baj nincsen belőle. Ha meg zavarja a csajt, akkor egyszerű a megoldás, és kerüli a fater előtti monokinit.
2011. jún. 20. 13:13
 16/19 anonim ***** válasza:
12:54 egy másik embernek irtam ezt aki elötte irta a dolgokat...:D
2011. jún. 20. 13:36
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Ne döntse el senki, hogy mi a természetes, egészséges és mi nem! Én pl anyaszült meztelenül szoktam apum előtt napozni. Így nőttem fel én is és a nővérem is. Nem fogok bujdosni és zuhanyzás után felöltözve elhagyni a fürdőt. Otthon nem feszengek semmi miatt. És lám, apum sem erőszakolt meg, sőt, még ribanc sem lettem.
2011. jún. 20. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:
20/L
2011. jún. 20. 19:25
 19/19 anonim válasza:
Elèg beteg aki az apja előtt pucérkodik
2018. ápr. 23. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!