Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez a megjegyzéshez amit a barátnőm mondott?
Elhiheted nagyon szeret téged, és ő is örül ennek a 3 napnak, és szeretné is veled a szexet. :D Ez természetes.
Csak azt nem szeretné hogy ottvagytok 3 nap együtt és hogy éjjel nappal csak szexeljetek. :D Hanem csináljatok más programokat is a szexen kívül :D
Ha már most nem nagyon szeretné, mi lesz később? egy nap akkor csak 1x legyetek együtt, nézzetek meg valami filmet, töltsétek el az időt.
Én nem értem azokat a nőket akik nem kedvelik a szexet, szeretkezést, kis erotikát...stb, mert én imádom.de ez ember függő. Hány évesek vagytok?
Amúgy azt megírhatnád hogy mennyi idősek vagytok mert másfél éve vagytok együtt, d enem mindegy hogy 14-15 vagy 18-20 évesek vagytok...
Lehet hogy még nem érzi magát felkészültnek a szexre...ez hosszú kapcsolatnál is előfordulhat amikor a lány már nem szűz...lehet hogy úgy érzi hiba volt kornán kezdeni és jobb lenne ha várt volna...persze mivel nem tudom hány évesek vagytok...
Lehet hogy tényleg rosszul csinálsz valamit, nem akarlak bántani de ha a lány szeret téged nem fogja azt mondani, hogy pocsék voltál...mert ezzel földbedöngölne!
Szervezz valami meglepetést! Igazi romantikus programot, aminek nincs köze a szexhez...például egy vacsora amit magad készítessz csak ti ketten...vagy egy mozi valami könnyed vígjáték vagy romantikus film...esetleg színház, ami nagyon jó, mert szépen kiöltözhet, szép ruhában minden lány igazi nőnek érzi magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!