Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ehhez a megjegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ehhez a megjegyzéshez amit a barátnőm mondott?

Figyelt kérdés
3 napot egyfoyltába együtt fogunk aludni és tölteni a bnőmmel. Már nagyon várjuk, és naponta többször elmondjuk hogy milyen jó lesz. De ma tett egy olyan megjegyzést, hogy reméli nem fogok erőszakoskodni, meg hogy reméli nem kell reggel délbe este szexelni. Hát mondanom sem kell milyen rosszul esett.:( Ugy félek hogy nem vagyok neki jó szexbe és azért mond mindig ilyeneket, de ő azt mondja hogy mindig jó vagyok. Olyan kedves vagyok vele, és ő is velem ezzel nincs semmi gond, csak amikor szexre kerül a sor mindig bizonytalankodik. Egyébként többmint másfél éve vagyunk együtt. Ti mit tennétek a helyembe? Vagy tovább próbálkoznátok szex téren? Esetleg vegyek énis vissza magamból?
2009. ápr. 28. 19:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
79%
Hát figyelj! Mondjuk naponta hányszor akarsz szexelni? Mert ha többször, akkor abból vegyél vissza, mert a lányok többségének nem jó ilyen gyakran. Hogyan szeretkezel vele? Mindig beszéljétek meg, hogy kinek mi a jó, mert lehet, hogy neki valami nem jó. Együtt megoldjátok!
2009. ápr. 28. 19:18
 2/27 A kérdező kommentje:
Hetente egyszer van szex, hétvégén. Szted ez sok?
2009. ápr. 28. 19:19
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Elhiheted nagyon szeret téged, és ő is örül ennek a 3 napnak, és szeretné is veled a szexet. :D Ez természetes.

Csak azt nem szeretné hogy ottvagytok 3 nap együtt és hogy éjjel nappal csak szexeljetek. :D Hanem csináljatok más programokat is a szexen kívül :D

2009. ápr. 28. 19:19
 4/27 anonim ***** válasza:
83%
Igen vegyél vissza magadból, ha ennyit lesztek együtt, nem azért mert rossz vagy az ágyban, hanem azért mert, a lányoknak másra is szükségük van! Azért monjda, mert fél, higy csak az akarod. Mégis mit gondoljon, ha állandóan kedveskedsz neki, és a végén mindig szexet akarnál? Néha kell kedveskedni csak úgy is, hogy utána nincs semmi...
2009. ápr. 28. 19:21
 5/27 A kérdező kommentje:
Én nemis akartam éjjel nappal szexelni, csak egy kicsit szarul esett, hogy igy kijelentette:S
2009. ápr. 28. 19:21
 6/27 anonim ***** válasza:
85%

Ha már most nem nagyon szeretné, mi lesz később? egy nap akkor csak 1x legyetek együtt, nézzetek meg valami filmet, töltsétek el az időt.

Én nem értem azokat a nőket akik nem kedvelik a szexet, szeretkezést, kis erotikát...stb, mert én imádom.de ez ember függő. Hány évesek vagytok?

2009. ápr. 28. 19:22
 7/27 anonim ***** válasza:
73%
Azért ez eléggé kiábrándító beszólás volt a részéről. Én biztos nem mondanék/gondolnék ilyet, hogy jajj, 3 nap alatt reggel délben szexelni kell a barátommal, ha szeretem és kívánom. sőt, én nagyon is örülnék neki. de lehet nem vagyunk egyformák...
2009. ápr. 28. 19:27
 8/27 A kérdező kommentje:
Csak az a baj velem, hogy sosem tudom visszafogni magam mert annyira szeretem és mindig sokat adok neki. És néha már soknak tratja:(
2009. ápr. 28. 19:34
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy azt megírhatnád hogy mennyi idősek vagytok mert másfél éve vagytok együtt, d enem mindegy hogy 14-15 vagy 18-20 évesek vagytok...

Lehet hogy még nem érzi magát felkészültnek a szexre...ez hosszú kapcsolatnál is előfordulhat amikor a lány már nem szűz...lehet hogy úgy érzi hiba volt kornán kezdeni és jobb lenne ha várt volna...persze mivel nem tudom hány évesek vagytok...

Lehet hogy tényleg rosszul csinálsz valamit, nem akarlak bántani de ha a lány szeret téged nem fogja azt mondani, hogy pocsék voltál...mert ezzel földbedöngölne!

Szervezz valami meglepetést! Igazi romantikus programot, aminek nincs köze a szexhez...például egy vacsora amit magad készítessz csak ti ketten...vagy egy mozi valami könnyed vígjáték vagy romantikus film...esetleg színház, ami nagyon jó, mert szépen kiöltözhet, szép ruhában minden lány igazi nőnek érzi magát...

2009. ápr. 28. 20:05
 10/27 A kérdező kommentje:
én 19 bnőm 22
2009. ápr. 28. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!