Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez a megjegyzéshez amit a barátnőm
mondott?
én ezt nem értem...22 éves lány vagyok én is, együtt élek a párommal, de engem az sem zavarna ha minden nap szexelnénk, néha a heti kb.3-4-et is keveslem...:D
szerintem csináld azt, hogy ne kezdeményezz, ne is essen szó a szexről, majd csak akkor, ha ő közeledik, de ne add be elsőre a derekad, kicsit kéresd magad...majd meggondolja magát utána!:D
örülnie kéne, hogy van egy szerető párja, és hogy 3 napot együtt tölthet vele, ahelyett, hogy azon gondolkodik, "jaajj ezt majd ne csináld..."
sok szerencsét!:)
2009. ápr. 28. 20:51
Nem mindenki egyforma! Mit nem értetek rajta? Biztos ő is szereti a szexet, csak nincs annyi önbizalma, hogy ne gondoljon kellemetlen dolgokat, ha minden kedveskedésből szex van. Ti nem vágytok néha szex helyett csak a kedvességre? "Hátsó" szándék nélkül? Amikor én keveset voltam a barátommal kettesben én is kellemetlenül éreztem magam, hogy állandóan szex volt, ha összekrültünk, mert néha másra is vágytam. Közben ugyanúgy imádtam vele a szexet is! Csak így olyan volt mintha csak azért lennénk együtt. Egy fiú igenis tudja magát visszafogni néha...
2009. ápr. 28. 21:05
Mi az, hogy vegyen vissza? Nem csak a barátnője van a világon, nem csak neki lehetnek igényei. Egyébként jól érzed fiam, itt valami gond van (persze, ha tényleg heti 1x szexeltek). Én speciel megpróbálnám megbeszélni vele, hogy mi a gond, ha ez nem sikerülne elhagynám, és keresnék olyat, aki kitudja elégíteni, azt a hű de nagy szexuális igényemet. Ne légy papucs, ne vegyél vissza, mert ilyen formában kihasznál. (hisz ez úgy lenne igazságos, ha te vissza vennél, ö meg feljebb venne, és úgymond így "egyenlítődne" ki a dolog.) Ne feledjük egy kapcsolathoz tényleg 2 ember kell.... (ami nem csak, A PASIKRA VONATKOZIK, KEDVES ELSŐ VÁLASZOLÓK!)
2009. ápr. 28. 21:22
és a 21:05-esnek is keményen ajánlom az előző irományom!
2009. ápr. 28. 21:23
Én megértem mindkét felet. Valószínű hogy Te így is csak azt akarod kifejezni hogy szereted és szeretnéd hogy minél több orgazmust éljen át. Le kellene ülnötök beszélgetni erről. Ezt nem szabad félvárról venni! A szex beletartozik a kapcsolatba, főleg ha már ilyen régóta együtt vagytok!
Beszéld meg vele, mondd meg neki hogy ez neked nagyon rosszul esett, és mondja el hogy mit érez, miért mondta ezt! Néha könnyebb szembe menni az ilyen problémákkal mint ilyen-olyan 'huzdazagyát' típusú dolgokba belemenni!
sok sikert!
2009. ápr. 28. 21:24
16/27 A kérdező kommentje:
Elég sokat bezséltünk már erről. És mindig vayg azt mondja hogy akkor keressek vki mást hogy kielégitse a vágyaimat, meg hogy nekem kevés ő, meghogy én biztos többre vágyok:S szol már nemis merem felhozni ezeket a dolgokat:S de azt megpróbálom azt csinálni, hogy ha odakerül a sor várni fogok hogy ő kezdeményezzen.
22.21-es! Én vagyok a akinek ajánlottad. És nem hiszem, hogy baj lenne, ha a ritka kettesbenlétkor én nem csak arra vágyok, hogy kedves legyen, hogy jól felizgasson és aztán szexeljünk... Néha arra vágyom, hogy kedves legyen és pont. Ha mindig csak azért kedves, hogy utána szex legyen, akkor azt gondolom, hogy csak azért... Viszont máskor meg nem tud kedves lenni, mivel ha nem kettesben vagyunk, akkor ez nem jöhet szóba... Szóval még csak pótolni sem tudja máshol a spontán kedvességet. Ezért zavar, ha mindig csak szex van. Hidd el néha én csak kedvességre vágyom, de én sem bírom ki a végén... És nincs is semmi bajunk, megérti, hogy ne mindig...
2009. ápr. 28. 21:40
Saját tapasztalatból mondom h én nem szeretek annyiszor szexelni. És nem azért mert nem szeretem a barátomat, hanem azért mert ha sokat csináljuk( az nekem napi kettőnél többet jelent) azt már nem akarom annyira, nincs szükségem rá. Másrészt olyankor meg már érzékenyebb is ott lennt, nem olyan élvezetes mint az első kettő, de lehet ezzel csak én vagyok így. De barátom bírná a dolgot talán többször is, de napi kettőt nem lépem túl soha, max vészhelyzetben( ami a páromnak vészhelyzet:)) Barátnődet teljesen meg tudom érteni, és hidd el ugyanúgy szeret, ugyanúgy kíván csak neki sincs többre szüksége. Amúgy sztem azért szólt h képbe legyél, h ő h gondolja a dolgokat. Van h én is mondom a páromnak amikor mondjuk vagy 4 napot együtt vagyunk, de nem rosszból mondom, és sztem barátnőd sem! Nyugi:)
Bocs a hosszúságért.
2009. ápr. 28. 21:43
Különbözőek az igényeink, valaki kevesebbet akar a szexből. Mindenesetre elég kiábrándító volt, amit mondott. Kérdezz rá, hogy ő hogy látja ezeket a dolgokat. Néha lehet (kell) beszélni a szexről, persze nem állandóan. Lehet hogy túl sok vagy neki, egy kicsit vegyél vissza magadból, hogy ő is teperhessen... Jó ha egy pasi törődik a barátnőjével, és szereti, de ha úgy lóg rajta, mint egy pincsikutya, akkor egy picit vissza kell venni.
2009. ápr. 28. 21:45
Bocsi,hogy ezt írom,nagyon látszik az irásodon szerintem,hogy szerelmes vagy a barátnődbe,és próbálsz mindent megadni neki,de nem telepszel rá,vagy papucskodsz esetleg? Igazából ezt cska ő tudja miért mondta,meg kellene bezsélnetek..mindenestre nekem is furcsa,úgy mondta mintha teher lenne neki ha szexelni "kell" Veled.
2009. ápr. 28. 22:48
Kapcsolódó kérdések: