Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ha egy fiú így odamenne hozzátok az utcám?
18/f vagyok
Ma volt egy csaj a buszmegállóban és elég sokáig nézett rá aztán mikor én is a szemébe néztem és mosolyogtam még mindig nézett aztán elkapta a fejét.
Nálam fiatalabb kb 2 évvel a lány.Nagyon csinos.Szóval valószínűleg jövő héten is látni fogom (mert mindig ugyanakkor megy a buszhoz.Párszor már láttam ott)
Mit szólnátok ha odamennék és mondanám neki hogy a múlt héten láttalak ugyanitt és nagyon megtetszettél mert nagyon csinos vagy stb. és hogy nem lenne kedved e meginni valamit a hétvégén velem.Ezután elkérném a számát és elmennék mert ált. ilyenkor sietek.
Ez elég gáz hogy csak így odamennék hozzá?Vagy ez így jó?
Ti örülnétek neki?
Csak még annyit hogy azt mondják hogy jóképű vagyok de nekem nincs sok önbizalmam.Ma is úgy nézett ki hogy lenne nála esélyem de nem mertem odamenni.Nem tudom miért. Már elég régóta nem volt barátnőm és ilyet hogy egy idegen lány számát kérjem el még nem csináltam.
Adnátok pár tippet hogy leküzdjem ezt a dolgot?
És arra is adhatnátok tippet hogy hogy szerezzem meg a lányt. :)
Szerintem így nem maximalizálod az esélyeidet, sőt...
Próbálj időt szánni rá, beszélgessetek egy kicsit. 80%, hogy ha el is akarna menni veled valahova, akkor is nemet mondani mert ez így nagyon durva. Honnan tudod például így, hogy Ő szeret inni? Lehet hogy antialkoholista...
Persze biztos értékeli, ha ezt meg mered csinálni, viszont az is borítékolható, hogy Ő már nem lesz ilyen bátor.
Amit mondanál sztem tökélestes! Remélem a csaj jól fogadja majd!
Sok sikert!
jó ez! pláne ha tudod makogás meg extra pirulás nélkülis :)
Két tipp:
- a "nem" -et sose add a szájába. Tehát a "nem lenne kedved?" helyett simán "Lenne kedved?"
- a másik, szerintem a "nagyon megtetszettél, mert nagyon csinos vagy, stb." - ne vidd túlzásba, nem kell nyalizni, csak lazán jelezd, hogy van esélye nálad.. ;)
sok sikert:)
egyetértek, legfőképp az utolsó válaszolóval :D
Ha bejössz neki tuti siker, ha pedig nem akk... sajna nem jó :(
Kösz! :)
Megpróbálom összeszedni majd minden bátorságomat :)
Egyébként az ivást nem alkoholizmusra értettem vagy alkoholos italra hanem amit ő szeret.(forró csoki,kávé,kóla ...)
Nekem nem jönne be ilyen egyértelműen...
Ha úgyis tudod, hogy mikor találod ott a lányt, járthatnál arra többször, és próbálhatnál vele beszélgetést kezdeményezni. Nálam egy 3-4 ilyen alkalom után oké lenne, ha elhívna valaki, de gyűlölöm egyszerűen az utcán, a szórakozóhelyeken, mindenhol az "olyan jól nézel ki szeretnélek jobban megismerni" stb. dumát!
Ha simán odajön egy srác, és elbeszélgetünk, abból is egyértelmű, hogy szimpatikus vagyok neki, de legalább van időm eldönteni, hogy nekem is szimpatikus-e, és ha nem az, nem érzem kényszerítve magam, hogy beszélgessek vele (mert ha már igent mondtál egy jóképű palinak egy találkára, és ott derül ki, hogy nem egészen jófej, az nem valami jó...).
Meg egyébként is...ne legye már minden átlátszó a világon :)
Persze attól még, hogy én alapjáraton csíkolom az ilyeneket, másnál még bejöhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!