Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ha egy fiú így odamenne hozzátok az utcám?
18/f vagyok
Ma volt egy csaj a buszmegállóban és elég sokáig nézett rá aztán mikor én is a szemébe néztem és mosolyogtam még mindig nézett aztán elkapta a fejét.
Nálam fiatalabb kb 2 évvel a lány.Nagyon csinos.Szóval valószínűleg jövő héten is látni fogom (mert mindig ugyanakkor megy a buszhoz.Párszor már láttam ott)
Mit szólnátok ha odamennék és mondanám neki hogy a múlt héten láttalak ugyanitt és nagyon megtetszettél mert nagyon csinos vagy stb. és hogy nem lenne kedved e meginni valamit a hétvégén velem.Ezután elkérném a számát és elmennék mert ált. ilyenkor sietek.
Ez elég gáz hogy csak így odamennék hozzá?Vagy ez így jó?
Ti örülnétek neki?
Csak még annyit hogy azt mondják hogy jóképű vagyok de nekem nincs sok önbizalmam.Ma is úgy nézett ki hogy lenne nála esélyem de nem mertem odamenni.Nem tudom miért. Már elég régóta nem volt barátnőm és ilyet hogy egy idegen lány számát kérjem el még nem csináltam.
Adnátok pár tippet hogy leküzdjem ezt a dolgot?
És arra is adhatnátok tippet hogy hogy szerezzem meg a lányt. :)
Saját tapasztalat 50-ből 49 vagy foglalt vagy visszautasít.
De ha megtalálod azt az egyet, aki nem foglalt és hajlandó is veled újra találkozni, akkor már megérte.
bizony igazad van a külső a lényeg.
azért megnézném, hogy egy 165cm magas, vékony fiút kiraknának így videóval felvéve és hány lánynál lenne esélye
szerintem tudjátok ti is a választ
egynél sem!!
"anyukám azt mondta angyalok nincsenek de én megláttalak"
Nagyon kemény xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!