Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ehhez a megjegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ehhez a megjegyzéshez amit a barátnőm mondott?

Figyelt kérdés
3 napot egyfoyltába együtt fogunk aludni és tölteni a bnőmmel. Már nagyon várjuk, és naponta többször elmondjuk hogy milyen jó lesz. De ma tett egy olyan megjegyzést, hogy reméli nem fogok erőszakoskodni, meg hogy reméli nem kell reggel délbe este szexelni. Hát mondanom sem kell milyen rosszul esett.:( Ugy félek hogy nem vagyok neki jó szexbe és azért mond mindig ilyeneket, de ő azt mondja hogy mindig jó vagyok. Olyan kedves vagyok vele, és ő is velem ezzel nincs semmi gond, csak amikor szexre kerül a sor mindig bizonytalankodik. Egyébként többmint másfél éve vagyunk együtt. Ti mit tennétek a helyembe? Vagy tovább próbálkoznátok szex téren? Esetleg vegyek énis vissza magamból?
2009. ápr. 28. 19:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok ez a heti 1-2 alkalom! Sőt! Ez nagyon kevés! A barátnődnek szokott lenni orgazmusa? Ha nem akkor lehet hogy másmilyen pózokat kell kipróbálni, ha szokott neki lenni (és nem csak kamulja), akkor viszont nem értem hogy miért nem kivánja a szexet! Nem szed véletlenül valami fogamzásgátló tablettát? Mikor én szedtem, akkor én sem akartam, sőt egyszerűen undorodtam a szextől, pedig előtte is a mennyiség az nálam napi 3nál kezdődött! Mióta nem szedem, nekem is nagyobb az 'étvágyam' :$:) Elvileg az ilyen gyógyszereknek lehet ilyen mellékhatása hogy csökken a libidó! Nálam a Y*dine-nál volt ez!
2009. ápr. 28. 22:51
 22/27 A kérdező kommentje:
Ő is yadine tablettát szed...
2009. ápr. 28. 22:57
 23/27 anonim ***** válasza:
Akkor viszont el kell mennie orvoshoz, vagy abbahagyni a tablettát és másmilyen módszerrel védekezni! Remélem tudtam segíteni! :)
2009. ápr. 28. 23:03
 24/27 anonim ***** válasza:
az igaz, hogy nem mindemki egyforma, és lehet hogy tényleg a fogamzásgátló a "hibás", de azért megmondhatta volna másképp...miért kellett rögtön előre? Miért nem lehetett akkor, amikor már odakerül a sor...ennyi bizalmat nem előlegez meg a párjának? Ez nekem is nagyon sz*rul tud esni... mikor tudom hogy van egy hibám (pl. kicsit hisztis vagyok), és elhatározom tényleg, hogy jó, most majd nem csinálok bolhából elefántot, erre jön hogy ugye nem fogsz hisztizni?, és ekkor kiver az ideg. Legalább akkor mondaná, amikor tényleg csinálom...
2009. ápr. 29. 07:59
 25/27 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló hormonkészítmény. Gyakran előfordul hirtelen hangulatváltozás, a nők ilyenkor hol nagyon jókedvűek, hol eszméletlen hisztisek! Valószínű a barátnőd nem érezte úgy hogy ő most bunkó volt. Biztos vagyok benne hogy ha elhagyjátok a gyógyszert minden rendbe jön!

Az előző válaszadónak csak annyit szeretnék mondani hogy már abból ahogy ezt az egészet megfogalmaztad, már ebből is látszik hogy a barátodnak igaza van és tényleg túl hisztis vagy!

2009. ápr. 29. 13:26
 26/27 anonim ***** válasza:

najó, de azt énis beismerem hogy hisztis vagyok :P :D

csak legalább adna egy esélyt...de ha rögtön eszembe juttatja?!:D

2009. ápr. 29. 18:14
 27/27 anonim ***** válasza:
52%

Mondjuk én is hisztis vagyok, de kezdek leszokni róla! :D

Ha úgy érzed hogy robbanni tudnál, számolj el hangosan 10ig, ráfog jönni hogy miért csinálod! Ilyenkor általában párom elneveti magát és átölel! :) Utána én is megnyugszok! :)

2009. ápr. 30. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!