Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a megoldást szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a megoldást szerintetek?

Figyelt kérdés

A párommal már kb 10 éve ismerjük egymást, ebből 6,5 évig voltunk együtt, aztán szakítottunk, majd 2 év után újra összejöttünk és mai napig együtt vagyunk.

Az első kapcsolatunknál az összeköltözésnél jöttek ki a problémák, mégpedig hogy szociális szinten mekkora szakadék van köztünk .

Én szeretem a rendet, tisztaságot, nem mániás szinten, csak mint egy átlagos ember, de nála valahogy ezek a dolgok nem fontosak, nagyon rendetlen és minden ruhája nyakig macskaszőrös, néha szakadt dolgokban jár, sok dolgot megígér, de valahogy nem jut el a teljesítésig.

Van még több ilyen zavaró dolog is, csak nem írtam le.

Sokszor próbáltam kérni tőle szépen hogy csináljon másképp dolgokat, legyen kicsit rendszeretőbb, nőiesebb, de a végén mindig azt kapom hogy én nekem semmi nem jó, én kekeckedek vele, csak baszogatom , beszólogatok.

Ez megy közöttünk már nagyon sok éve, és már attól ideges lesz hogy ha valamit nem tesz meg , és megkérem rá hogy mondjuk dobjon ki valamit, pakoljon el.

Az alap személyiségünk nagyon hasonló, szeretetben, szexualitásban nincs közöttünk gond, de ezek a szociális dolgok fontosak számomra, és valahogy úgy érzem nem tudjuk megoldani , bárhogy is próbálkozok.

ma 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos nekem is nehezemre esik a hazimunka. Probalok odafigyelni erre, de a munka es a tanulas mellett 0 energiam es idom van a legtobb dologra, azt meg ertheto modon szeretnem minimum pihenessel de azert inkabb kikapcsolodassal tolteni. De nyilvan nem szakadhat minden hazimunka a paromra. Megkertem, hogy hagyja kicsit ram, ha lassabban is, de megcsinalom a mosogatast/mosast. Nalunk igy mukodik.
ma 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!