Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha feleségem az előző kapcsolatombol született fiam teljes kapcsolat megszüntetést követeli?

Figyelt kérdés

Négy éve megy ez. Van egy lassan három éves kislányunk és egy egy éves kisfiunk.

Mostanra mindent elért amit hisztivel zsarolással elhagyással lehetett. Nincs meg a jól fizető 10-évet tiport munkahejem mert úgy tönkre tette a beosztásomat. Nincsenek barátaim ,nincs hobbim ,sehova nem mehetek egyedül,mindent elvár ,hogy takarítsak mosogassak,hogy őt a tenyeremen kell hordoznom meg folyton virággal ,meglepetéssel kellene haza jönnöm a mostani munkám után. Mert ez a minimum.

Én 42 , ő 27 éves.

Minden célom kitartásom ,a nullán. Nincs egy boldog pillanat. Pedig a lehető leg kissebbre tornáztam a 13-éves fiammal a kapcsolatot ,de megől ez az érzés. Kért már végrendeletet tőlem,hogy írassam a házam felét rá mert ő nem akar hontalan lenni ,hogy fizessek neki napi 15ezer forintot bogy ő otthon van a gyerekekkel. És a fiamat meg haza se tudom vinni a saját házamba. Ha haza vittem keresett magának valaki mást ,vagy csak egyszerűen elhagyott ,mert én leszarom a családomat egy fattyú miadt. A fiamat négy éve ,miatta kettő hetente egy szombat délután és egy vasárnap 13:00-tól 16:00ig látom ,egész addig míg haza nem viszem. De ez neki sok. Ezután egy hétig fasírt van. Egész nap a telefonon lóg.

Tanácstalan vagyok. Rengeteg dolgot meg mert tenni gátlástalanúl. Pasizott,ez miadt hazudott egy hónapig. Lelépett a kislányommal és kettő nap múlva már más aludt az ágyába. Mi ez? Mire játszik?

Én paclón vagyok. De fenyegetett azzal is hogy akkor elhagy és olyan messzire megy hogy nem láthatom a gyerekeimet többé. Ellenőríz engem meg kostolgat egyfolytában.

#Ő talán nárcisztikus? #Nem is szeretett soha?
2022. júl. 17. 18:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Bocs, de én ezt nem hiszem el. Kamu.
2022. júl. 17. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Ez kamu, erre én is ezt mondom.
2022. júl. 18. 07:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem kamu. Hitegetett,ha lesz egy közös gyerekünk elfogadja a fiamat. De a kapcsolatunk úgy indúlt hogy ez nem is volt probléma. Majd szépen lassan jöttek a zsarolások hitegetések. Meg kövezhettek ,de csak egyszerűen hittem a szavainak. És szépen lassan ez lett belőle. Nem mindenki tud olyan tökös lenni,és magabiztos,talpraesett. De ez nem jelenti azt hogy szar ember lennék. Hittem bíztam és szerettem.
2022. júl. 19. 06:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális a kérése. Mivel indokolja a kérését? Talán azt látja, hogy a fiaddal többet törődsz, mint a közös gyereketekkel? Bizonyára felhoz (jogos vagy jogtalan) okot, amiért ezt követeli.

Nem vagyok jogász, de józan paraszti eszemmel nézve, szerintem joga sincs erre.

2022. júl. 19. 07:42
 15/18 A kérdező kommentje:

Mivel már ott tartok ,hogy ha havonta egyszer haza merem vinni akkor is a kettő legkissebb gyermekeimmel vagyok elfoglalva. Ilyenkor a feleségem fogja magát és csetel ,nem tudom kikkel mert mindenét lekódólta és semmit nem mutat meg. Pelenkázok etetek játszok velük,takarítok mosogatok. Ő ilyenkor csak a telefonjának él. Azt mondta ,hogy a házasságunk és a kettő közös gyerekünk már rég felűlírta az első gyerekemet. Csak én nem vagyok normális mert ezt nem látom. Az első gyermekemmel már nem is tartjuk a kapcsolatot se messengeren se telefonon. Csak aznap mer írni mikor mehetek érte. De nagyon fájó hogy az édesanyámhoz viszem ki és ott tölti az időt mert nálam igen feszült a légkőr. Nem értem hogy tudott így megfélemlíteni. Kijelentette hogy egy szar vagyok mert még mindíg megyek a fiamért,hogy nem viszek neki minden nap virágot,hetente egyszer étterembe,havonta egy vellneszhétvégére. És hogy nem fizetek neki azért napi 15- ezret hogy ő otthon van a gyerekekkel.

Minden regfel én etetek pelenkázok munkába menet előtt. Mikor hazaérek ,kezdem előről. Ott vannak bekakílva éhesen. Pelenkázok vacsit csinálok etetek játszom velük ő addig vagy csavarok vagy le űl a tv elé és miközben nézi a sorozatát ,megállás nélkül nyomja a telefont. Hamar el szoktam mosogatni a gyerekek után a kupit eltüntetni ,hátha elfogadja azt hogy hiányzik a fiam és az önfeledt parázás mentes kapcsolat vele.

2022. júl. 19. 09:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hol volt az eszed, amikor ezt a nőt feleségül vetted?

Jogtalan követelései vannak. Hogy még napi 15-ezret kér, mert vezeti a háztartást??!! Na, neeee! Ez a nő semmibe sem vesz Téged. Nem fog jól végződni.

Tanácsot csak egyet tudok adni (nem írom meg, de következtethetsz), de ezt a gyerekek sínylenék meg, az idősebb, meg a közös gyerekek is, mint minden válást. (Na, véletlenül elárultam).

2022. júl. 19. 09:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tett ,de egyszerűen nem merem megtenni a lépést. Most se stabilnak se férfinak nem érzem magam. Folyamatosan magamban keresem a hibát. Hátha én látom rosszul és neki van igaza. Pedig az eszem tudja hogy nem,de a szívem az felül írja. Végig manipulált.
2022. júl. 19. 10:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Add be a válást. Ha bizonyítani tudod, hogy ennyire nem foglalkozik a gyerekekkel, egyáltalán nem biztos, hogy ő kapja őket. Még az is lehet, hogy igényt se tartana rájuk. Ha mégis nála maradnak, csak játsszd el neki, ugyanazt, amit a fiadnál elvárt. Mondd, hogy, igaza volt, a régi gyerekek tényleg nem érdekesek, majd inkább csinálsz magadnak újat. Ne aggódj, amikor rájön, hogy egyedülálló anyaként nem olyan egyszerű otthon s.gget vakarni, meg pasizgatni, könyörögni fog, hogy vidd el őket.

Tudom, hogy keményen hangzik, de minden más csak időhúzás. Ez a kapcsolat egy rakás sz.r és meg fogsz bolondulni, ha nem lépsz. A fiaddal elb@szott éveket se hozhatod vissza. Arról nem beszélve, hogy örökre nyomot hagy a gyerekben, mennyire nem állt ki mellette az apja.

2022. júl. 19. 11:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!