Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a vőlegényemnek, hogy mielőtt összejöttünk vettem fel szabad felhasználású diákhitelt? (500.000.- kell visszafizetnem)
Nem is értem a szitut: amikor megjött a levél, én automatikusan mondtam volna a völegényemnek, hogy "jajj basszus, totál kiment a fejemből, hogy egyetem elején vettem fel diákhitelt, de most küldték a levelet, hogy kezdhetem törleszteni..."
Amúgy ez már bőven több, mint 500k, mert annyira jó konstrukció a diákhitel, hogy a kamat minden év végén tőkésedik. Én anno a felvett összeg több mint a kétszeresét fizettem vissza.
Javaslom, hogy a számított összegen felül mindig utalj még plusz valamennyit előtörlesztés címén.
Most az a baj, hogy hiteled van, vagy az, hogy simán kimegy a fejedből évekre, hogy lógsz fél millióval?
Mondd el, joga van tudni.
De ti amúgy nem szoktatok beszélgetni? Nyilván el kéne mondani amennyiben házasodni is akartok. Ha csak úgy dísznek eljegyzett, akkor igazából nem muszáj, de nem értem ha ennyit nem tudtok megbeszélni, minek vagytok együtt. Nem is értem igazából mi ez a kérdés. Vagy félsz tőle hogy fog reagálni?
Amúgy ha szabad felhasználású, akkor az már rég nem csak 500 ezer.
Mindenkepp mondd el neki, azt is mondhatod, hogy elfeledkeztel rola. Nincs ebben semmi szegyen, vagy titkolnivalo. De ha nem mondod el, az akar bizalomvesztesre is adhat okot.
Amugy 500k az telleg nem a vilag, kevesebb mint egy havi megtakaritas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!