Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év körüli lányok, komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év körüli lányok, komoly kapcsolatot keresek már ennyi idősen?

Figyelt kérdés
Milyen fiúk jönnek be?
febr. 17. 05:20
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Valaki komolyat keres, valaki nem. Valaki ilyen ffit keres, valaki olyat.
febr. 17. 06:36
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

17 eves korom ota komolyat kerestem, az elso kapcsolatom negy evig tartott, aztan volt ket fel eves, majd most megint egy negy eves, ami jelenleg is tart.

Ferfit es nem fiut kerestem.

26N

febr. 17. 07:02
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

25 évesen én már egy éve férjnél voltam és próbálkoztunk az első gyerekkel. Miközben más barátnőim meg buliból buliba jártak és eszük ágában sem volt megállapodni. Nyilván ők egészen más típusú pasikkal álltak össze, mint én valaha :D

Keress olyat, akivel megértitek egymást, ennyi, nincs egy séma, amire az ÖSSZES 25 év körüli lány ugrik és egyből tetszeni fog neki.

febr. 17. 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Hasonlóan a 3-ashoz, 25 évesen már házas vagyok és próbálkozunk a gyerekkel. De vannak bőven még bulizós barátnőim is, de azért szerintem a többség komolyat keres. Én már 18 évesen is azt kerestem, igazából sosem kerestem mást.
febr. 17. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
A realistább, aki akar családot, 2-3 gyereket, az igen. Mert még 5 év, és kiöregszik.
febr. 17. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Ahogy férfiban is, aki normális feleséget akar, annak 25 körül már komolyan kell gondolkodnia, mert ő is öregszik és egyre több mindennel kell kompenzálnia.
febr. 17. 14:59
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
6. Férfinek nem! Gondolkodj már! A Gyakoris álomvilágon kívül, tudod, a valódi életben, na ott bizony 35-40 lesz a férfi, mire lesz..., már HA lesz, olyan anyagi szinten, hogy az által legyen egy csinos, házias, engedelmes, xopós neje, és bevállalhassanak gyereket is. A férfi 50 évesen sincs elkésve. A nő 30 felett már igen, a babával.
febr. 17. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Ugye tudod, hogy a férfi termékenység is romlik? Igaz, kb. 5 évvel később kezd romlani, mint a nőknek, de idősebb férfinak ugyanúgy nagyobb valószínűséggel születik beteg babája, mint idősebb nőnek. És nőnek is 35 körül kezd romlani, nagyon nem 30 körül, férfiaknál meg 40 körül. A másik meg, hogy a gyakoris álomvilágból kilépve, azt a pár aranyásót leszámítva, rohadtul nem akarnak a fiatalok öreg csávót. Én 25 vagyok most, maximum 5-6 év, amit még el tudtam volna fogadni, többet nem. Egy 40 éves nagyon vén hozzám, meg hát ha én fiatal vagyok, miért akarnám növelni az esélyét hogy beteg legyen a babám. Két diplomás, dolgozó fiatal meg huszonévesen is össze tud hozni olyan anyagi körülményt, hogy jöhessen a baba.
febr. 17. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

8.

- Romlik a csődörtej. Na ezt nem úgy kell elképzelni azért, hogy a pasi 40 lesz, és utána 3 feje lesz a babának, amit csináltok. Nőknél már gond a 40+!

- 25 évesen lennél 31 évessel, de 40-el nem. Oké. De te sem leszel fiatalabb!

- 2, diplomás fiatal, valóban tud lerakni pénzt. De kérdés, hogy 25+ évesen, valóban találsz olyan párt, aki tud/akar/mer belevágni valakivel egy 30 éves hitelbe + babába? Egy 25 éves férfinek ekkor indul az élet. Mert van melója és pénze élni, a csajoknak pont jó 15-től - 60-ig, és nem akarja lekötni magát.

febr. 17. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én találtam. Mert a gyakoris álomvilággal ellentétben a valóságban vannak férfiak, akiknek nem az az álom, hogy érzelemmentesen dugjanak, akivel csak tudnak, hanem hogy legyen egy társuk jóban rosszban és felépítsenek egy életet. Férjem sokáig volt szingli előtte, saját bevallása szerint is sokkal jobb neki most. Kétkeresős háztartás, van pénz mindenre, utazunk egy csomót, romantikus wellness a hegyekben, rendszeres szex, és amit sokan nem értékelnek eléggé, de főleg férfiaknál, akiknek a társadalom sokszor leszarja az érzelni állpotát, de van valaki, aki törődik vele és érdekli az érzelmi állapota. Sok férfinak ez nem jut. Szóval nem olyan rossz deal férfinak sem a komoly kapcsolat.

Nőknél sem fog hirtelen 3 fejjel születni a baba 40 fölött, csak ugyanúgy nőnek az esélyek a betegségre, mint a férfinál. Magyarázthatod magadnak, hogy te még 50 évesen is egy csődör vagy, de a biológia mást mond.

És igen, 25 évesen a 31 még beelfér. Majd ha 26 leszek, akkor már a 32 is, mert értelemszerű, hogy én is öregszem, ahogy mindenki. 35 évesen már okés lenne a 40-es, remélhetőleg ugyanaz a 40-es, aki most mellettem van 30 évesen.

febr. 17. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!