Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder, és hasonló társkereső oldalak. Tényleg mindenki csak egyéjszakás kalandra hajt? Olyan érzésem van mintha a szemétben turkálnék, mégis nulla üzenet, csak mert kiirtam hogy komoly kapcsolatot keresek?
Mi történhet a háttérben? Vagy maga az algoritmus rossz?!
Furcsa. Egy üzenetem sincs, mégha párba állunk is. Az összes csávó "trash", vagy az algoritmus rossz? Tapasztalatok?!
"Furcsa. Egy üzenetem sincs, mégha párba állunk is."
A legtöbb férfi mindenkit jobbra húz és csak párba állás után válogatja ki, hogy melyik nőnek/nőknek írjon.
Én egy kövér pasi vagyok évente kb 2 match abból 1 azonnal töröl a másik meg nem ír vissza.
Szerintem vannak olyan emberek akik tudnak ott párt találni de például én nem.
Ha te nem vagy kövér nő akkor találsz majd párt Tinderen vagy élőben, fel a fejjel nyugi!
"Állítólag 10/9 nő vagyok. Valami nem stimmel."
Innentől kezdve nekem a kérdés kamunak tűnik. Egy nő nem nagyon mond magára ilyet vagy szimplán akkor, ha nagyon buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!