Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder, és hasonló társkereső oldalak. Tényleg mindenki csak egyéjszakás kalandra hajt? Olyan érzésem van mintha a szemétben turkálnék, mégis nulla üzenet, csak mert kiirtam hogy komoly kapcsolatot keresek?
Mi történhet a háttérben? Vagy maga az algoritmus rossz?!
Furcsa. Egy üzenetem sincs, mégha párba állunk is. Az összes csávó "trash", vagy az algoritmus rossz? Tapasztalatok?!
"nulla üzenet"
"Állítólag 10/9 nő vagyok."
Be lehet szépen fejezni a kamuzást.
Őszintén szólva azt érzem mintha aranyat mutogatnák a sok szemétnek a szemét telepen. (Elnézést ha bunkónak tűnők)!, És mégis semmi..ez azért furcsa.
Nem lehet hogy algoritmus szórakozok úgymond? SOKAT OLVASTAM már erről is....
Kérdező, igen szemétben turkálsz. Évek óta használom nőként, számomra félelmetes, hogy több éve ugyanazok a profilok jönnek velem szembe. Van aki rak fel magáról frissebb képet, de van aki nem. Lassan a nevüket is kívülről fújom. Sírjak vagy nevessek?!
Viszont az algoritmus sem az igazi, úgy tudom profitorientáltabb lett, nem érdek a párba állás. Ha túl sokat húzod jobbra, vagy balra hátrébb kerülsz...
"szemétben turkálsz. Évek óta használom nőként, számomra félelmetes, hogy több éve ugyanazok a profilok jönnek velem szembe."
És neked élvezet "szemétben turkálni"? Vagy mazochista vagy?
Vagy netán csak élvezed, hogy panaszkodhatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!