Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire gyakori, illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyakori, illetve mennyire elítélendő jelenség?

Figyelt kérdés

Alapvetően boldog kapcsolatban vagyok (én F), bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden tökéletes. De szeretjük egymást, és nem is tudnám mással elképzelni az életemet. (Bár még viszonylag fiatal, másfél éves kapcsolat.) Ma azonban a találkozó után - nem egy helyen lakunk, általában én utazok - a vonaton egy idegen lánnyal elkezdtünk szemezni. Volt benne valami nagyon elbűvölő, és mivel a vasúti kocsiban akkor senki más nem volt rajtunk kívül, pár mondatot beszéltünk is egymással. Aztán persze semmi komoly nem lett, ő a következő megállónál leszállt, még egymás elérhetőségeit sem adtuk meg, sőt, még egymás nevét sem tudtuk. De valahogy abban a pár percben olyan érzés tört rám, mint ha lenne valami nagyon erős vontalom köztünk. Ez a "kicsit beleszeretsz, aztán soha többé nem látod" effektus.

Természetesen semmi illetlen, vagy testi dolog nem történt, és nem is akartam, hogy történjen. Nem akarom a barátnőmet lecserélni, megcsalni meg végképp nem, szóval nem tudom hová tenni ezt az érzést. Azt sem értem, hogy miért? Hiszen nagyon hűséges, és nagyon romantikus vagyok amúgy...

febr. 17. 01:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
64%
Gyakori és nem elítélendő. F40
febr. 17. 02:48
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Gáz, legközelebb ha olyan helyzet lesz, hogy valaki olyan tetszik meg, aki ott van sokat előtted, kb vége is lesz a kapcsolatodnak. Az normális, hogy külsőre megtetszik néha az embernek más, de ez amiket te írsz, nem annyira. Csak azért nem lett több a dologból, mert hamar leszállt. Normális esetben az ember nem kezd flörtölni meg beszélgetni vadidegenekkel, mert olyan elbűvölőek meg kicsit beleszeretnek.
febr. 17. 05:53
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem tudod szetvalasztani a fizikai vonzalmat a szerelemtol, akkor kuka lesz a kapcsolat. Amint lesz a kozeli kornyezetedben huzamosabb ideig olyan no, aki tetszik majd, te egybol ugy fogod ertelmezni, hogy belezugtal, aztan nem tudsz majd szabadulni az erzestol/gondolattol es ki fogod dobni a baratnodet az uj kapcsolat miatt.
febr. 17. 07:11
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Gyakori jelenség. Részemről elítélendő, mert párkapcsolat tekintetében konzervatív beállítottságú vagyok vagyis megnézni meglehet a másik nemet, de a flört és a beszélgetés szándékos kezdeményezése számomra nem fér bele. Az meg pláne nem, hogy a leírásod alapján, ha a közeledben lenne olyan nő, aki megfog, akkor simán lecserélnéd a barátnődet. A többi, hogy nem, te nem vagy olyan, csak kifogás.
febr. 17. 07:38
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
Ha igazán vonzó nővel lennél akkor nem játszana ez a csaj.
febr. 17. 08:05
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval. Nem elítélendő egy ilyen szemezés, de ha nyitott vagy más lányokra, akkor az valahol azt jelenti, hogy nem vagy elköteleződve a kapcsolatodban és kifelé tekintgetsz - szó szerint. Ezen azért érdemes elgondolkodni, mert ha ennél tovább mész az ismerkedésben, az már nem elfogadható és nagyon megbántod vele a barátnődet akkor is, ha konkrét megcsalás nem történik.
febr. 17. 10:14
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Szoktam így érezni én is. Nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki. Nem fogok mindenkit felszedni, aki egy kicsit is szimpatikus vagy elbűvöl. Ahhoz sokkal több kell.
febr. 17. 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Elítélendő hiszen a szemezés, mosoly flört. Egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy megcsalás legyen belőle mármint fizikai hiszen érzelmileg már hűtlen vagy hozzá ha te valszeg kis szerelemről beszélsz azért mert jól néz ki. Illene szakítani mert nem tiszteled a barátnőd és nyilván nem is szereted. Szerintem nem kell tovább erőltetni a kapcsolatot, szexeld ki magad más lányokkal, vagy járj más csajjal mivel a jelenlegi párod neked nagyon kevés, sőt társfüggőség miatt vagy vele.
febr. 17. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy miről beszélsz, hogy vele képzeled el az életed amikor 1,5 éves kapcsolatban amikor egymásért még az emberek meg vannak őrülve, mást észre se vesznek, pláne nem vonzónak tartják, "belezúgnak" meg alig vitatkoznak te pont azt csinálod ami az ellenkezője? Hová szeretnéd amikor tiszteletlenül bánsz a pároddal?
febr. 17. 14:02
 10/12 anonim ***** válasza:
39%
Én ebbe azért nem látnék túl sokat. Semmi elítélendőt nem tettél, nem szédítetted, nem csókoltad meg, nem feküdtetek le, még flörtnek is nehezen nevezném ezt. A baj az lett volna, ha tovább mész, de a leírtak alapján nem ezt te sem akartad. Viszont mindenképp intő jel, hogy valami valószínűleg nincs rendben a kapcsolatodban, és ezen mindenképp dolgozni kellene.
febr. 17. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!