Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek ezt a jelenséget testvérpároknál?
Figyelt kérdés
A legtöbb testvérpárnál, én és nővérem esetében és szinte az összes testvérpárnál, akik most eszembe jutnak, megfigyeltem, hogy az egyik kb. tinikorában megtalálja az igazit és együtt vannak 10+ éve, vannak gyerekek meg minden, a másik testvér pedig szabadelvű, rövid kapcsolatai vannak, vagy csak szexkapcsolatok, kalandok, de nagyon nehezen tart fenn párkapcsolatot. Ti is megfigyeltétek ezt a jelenséget? Mi lehet az oka?
Nem ennyire durván, de a húgom megszámlálhatatlan férfival lefeküdt élete során, emellett talán 4 komoly kapcsolata volt idáig, a mostani tart kb két éve. Nekem volt összesen 3 komoly kapcsolatom, a mostani tart 9 éve, egy barátság extrákkal meg pár randim ahol csak találkozgattunk egy darabig, csókolózás de szexig már nem jutottak el, vége lett. Én sem vagyok egy erkölcscsősz, ha nem lenne kapcsolatom, simán szórakoznék, csak mondjuk nem úgy ahogy ő tette egy időben, hogy az első jó pasival hazamegy a buliból.😃 Nekem jobban bejött a barátság extrákkal, szóval maximum fix ember amíg meg nem unjuk. De nekem így alakult, hogy találtam valakit, akivel működik a dolog régóta.
aug. 5. 20:48
3/15 A kérdező kommentje:
Én kb. olyan vagyok, mint a húgod😀Még anyagi támogatásos kapcsolataim is voltak. Nővérem meg az első pasijával van 13 éve. El ne tudnám képzelni, hogy valakit ennyi ideig elviseljek, és a szexet is tuti unnám már.
aug. 5. 20:55
4/15 anonim válasza:
nem
aug. 5. 20:56
5/15 anonim válasza:
Anyagi támogatásos felénk úgy hívják qva, a xar attól xar marad hiába tálalod szépen.
aug. 5. 21:03
6/15 anonim válasza:
Nincs a környezetemben túl sok testvérpár, vagy akik vannak, ott már mindenki idősebb, így már megállapodott a legtöbbjük, de amúgy a leírás az igaz a bátyámra és rám is :D Bár esetünkben azért a nemi különbség is vastagon benne lehet, mert ő 36 éves férfi, inkább csak szórakozik és könnyed kapcsolatai vannak, én meg 31 éves nő, már 10 éve együtt vagyok a férjemmel, gyerekek meg minden megvan, ahogy írod. Oké, nem ő volt az első pasi életem során, de mindig is olyan lelkülettel álltam bele egy kapcsolatba, hogy talán ez lesz az utolsó (még az elsőnél is, 17 évesen :D Nyilván nem lett, de na, sosem csak úgy, szórakozásból voltam valakivel, mindig komolyan gondoltam), a tesóm meg... Hát, még sosem hozott haza senkit bemutatni, és neki tökéletesen elég a nagybácsi szerep is a családban :D
Én ezt elintézem annyival, hogy mások vagyunk.
aug. 5. 21:08
7/15 A kérdező kommentje:
#6 érdekes, hogy nálatok is így van :) A bátyád jóképű? :D
aug. 5. 21:32
8/15 anonim válasza:
Noveremnek 1 kapcsolata volt 28eves koráig ami 4 evig tartott. A másik 16 éves kora óta együtt van a párjával és van 2 gyerek. Én 31 vagyok volt 1 kapcsolatom volt 3 evig meg 2 éve szerető vagyok
aug. 5. 21:59
9/15 anonim válasza:
Az ötödiket csúnyán lepontoztátok, pedig igaza van. Pontozzatok engem is, önérzetes kis ribik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!