Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esély van dupla randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van dupla randira testvérpárokkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tesómmal azon gondolkoztunk, hogy vajon mennyi esély lenne arra, hogy egy testvérpár tagjaival járjunk. Mi 17 és 22 éves lányok vagyunk és komoly kapcsolatot szeretnénk... szerintetek van esélye annak, hogy korban és gondolkodás módban hasonló fiú testvérpárral menjünk dupla randira? :) ismertek olyan párokat akiknél ez a helyzet? köszi a válaszokat! :)
2013. márc. 22. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Jé,nekem pont van egy 17 éves öcsém...

Amúgy szerintem nem jó ötlet,mert a randi pont kettesben jó.És teljesen más a beszédtémálya az öcsémnek,mint nekem.Gondolom te se ragadtál meg fejben a húgod szintjén...

2013. márc. 22. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:
BeszédtémáLYa. Jesszusom.
2013. márc. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!