Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az egynemű testvérpárok...

Az egynemű testvérpárok általában jobban kijönnek egymással mint a különböző neműek? Vagy ez nem törvényszerű?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben én azt tapasztaltam, hogy a fiú-fiú, lány-lány testvérek sokkal jobban szeretik egymást, és jobban kijönnek egymással, mint a fiú-lány testvérek, de nem tudom, hogy ez tényleg így van-e.

Nálatok milyen nemű gyerekek vannak, és milyen neműt szeretnétek még?

2023. júl. 7. 20:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%

szerintem ahol 2 gyerek van csak ott szinte garantált a gyerekek közti rivalizálás, irigykedés.

És ha erre a szülök nem jól reagálnak annak általában aza vége hogy az idősebb testvér megkeseriti a kisebbik életét!

Aza jó ha vagy 1 gyerek van vagy több mint kettő

2023. júl. 7. 20:38
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Természetes, hogy általában jobban megérti egymást két azonos nemű.

De csak "ahhoz képest".

Az én tapasztaltaon, hogy azonos neműek is lehetnek úgy, hogy semmiféle kapcsolat nincs közöttük, nem keresik egymás társaságát.

2023. júl. 7. 20:45
 3/21 anonim válasza:
60%
Van egy nővérem és egy öcsém. A nővéremmel jobban kijövök, de öcsémet is ugyanúgy szeretem, csak többet veszekszunk:)
2023. júl. 7. 20:59
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Testvéri oldalról tudok nyilatkozni. Különböző neműek vagyunk öcsémmel, mindig nagyon jól kijöttünk.

De ismerek különböző nemű testvérpárt, akik folyton szekálják egymást. Egyneműekből is van mindkét verzióra példa a környezeteimben. Szerintem nem a nemeket múlik főként a jó viszony.

2023. júl. 7. 21:16
 5/21 anonim ***** válasza:
21%
rühellem a hugomat.... annyi választja el a libától hogy nem hoz haza heti 3 csávót. Egyébként ctrl+c ctrl+v
2023. júl. 7. 21:29
 6/21 anonim válasza:
74%
Mi egyneműek vagyunk a húgommal, és minket nem a nem, hanem a kor választott szét inkább, mert jól kijöttünk egyébként régen, ma már nem annyira. Veszekszünk meg ilyenek, ugyanakkor néha még mindig jól el tudok vele beszélgetni. Szóval én örülök, hogy lánytesóm van és csajos dolgokról dumálhatunk. De ismerek olyan testvérpárt is ahol báty-húg viszony van és olyanok, mint a barátok. Egyneműek között is sok rivalizálás lehet. Szóval én inkább úgy mondanám, hogy nem CSAK a nem, hanem a kor és a testvérek habitusa, érdeklődési köre is sokat nyom a latba. De általában felnőtt korban ez már ahogy tapasztaltam, nem számít. Vagyis ezt a családomon látom, én még nem tudom milyen lesz 10 év múlva a viszonyom a húgommal.
2023. júl. 7. 21:57
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Attól hogy azonos neműek még lehetnek totál más termsézetűek pl.
2023. júl. 7. 22:57
 8/21 anonim ***** válasza:
64%
#3 ne haragudj, de ezzel lóphaszt sem mondtál.
2023. júl. 7. 23:12
 9/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem egyáltalán nem függ össze, marmint a statisztika az én ismeretségi körömben fele-fele lenne. Ugyanannyi a jól kijövő egynemű és különböző nemű testvérpár, és ugyanannyi a veszekedős/eltávolodó, nem a nemek aránya határoz ebben szerintem, de érdekes felvetés.
2023. júl. 7. 23:26
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon jó kapcsolatom van a testvéremmel, pedig nem egyneműek vagyunk. 4 év korkülönbség van a javamra és nagyon jól kijövünk, vannak tesós programok, sok témával kapcsolatban kikéri a véleményem, minden este bejön a szobámba jó éjszakát kívánni és ő hív el, hogy menjek szurkolni a meccsére.

Ellenben a legjobb barátnőmnek húga van és nagyon nem jönnek ki jól, ott aztán megy a rivalizálás.

Szóval szerintem ez erősen személyiség függő, nem lehet itt nagyon általánosítani.

18/L

2023. júl. 8. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!