Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az egynemű testvérpárok...

Az egynemű testvérpárok általában jobban kijönnek egymással mint a különböző neműek? Vagy ez nem törvényszerű?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben én azt tapasztaltam, hogy a fiú-fiú, lány-lány testvérek sokkal jobban szeretik egymást, és jobban kijönnek egymással, mint a fiú-lány testvérek, de nem tudom, hogy ez tényleg így van-e.

Nálatok milyen nemű gyerekek vannak, és milyen neműt szeretnétek még?

2023. júl. 7. 20:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Fiaim nem jönne ki egymásal pedig másfél év van köztük ,pedig nagykorú mindkettö

Ellenben lányomal mindkét fiú jól megvan bár fiatalabbak fiam és húga közt nagy az egyetértés ja és Lányom születése nagy az egyetértés a kisebbik fiam és húga közt.

2023. júl. 8. 05:27
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát én valami olyasmit hallottam, hogy a nővér-öcsi kapcsolatok általában mindig bejönnek, (jó, persze, ennél sem lehet általánosítani) merthogy ilyenkor a lány az idősebb.

Nem tudom :)

2023. júl. 8. 07:02
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Kiskoromban sokat veszekedtünk az ellenkező nemű testvéremmel, de mostmár jó a kapcsolatunk, sok mindent meg tudunk beszélni és csinálunk közös programokat is.
2023. júl. 8. 10:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva van. Az azonos neműek többet veszekednek.
2023. júl. 8. 11:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősi, rokoni körömben szinte csak azonos nemű testvérek vannak (mind lányok/nők), de a legtöbben ki nem állhatják a testvéreiket, felnőttként nem is tartják a kapcsolatot a másikkal. Szóval nem hinném, hogy olyan jó lenne a kapcsolatuk...
2023. júl. 8. 11:26
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

Testvérek között nagyon jó lehet a viszony, ha ezt kialakítják és figyelik a szülők. Különböző neműeknél persze mások lehetnek a fő közös témák.

A testvér is ember!

2023. júl. 8. 12:03
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked special az egész családból a nővéremmel a legjobb a kapcsolatom (senkivel se rossz, legfeljebb semleges), pedig van egy bátyám is. Nem tudom mennyire lehet erről általánosítani mondjuk. Őszintén szólva azt se tudom, hogy miért vagyunk ennyire jóban a nővéremmel, mert amúgy full ellentétek vagyunk rengeteg mindenben.

27/F

2023. júl. 8. 15:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azonos nemű testvérpár rivalizál inkább.

Nálunk vegyespáros van, bár még kicsik. Nem félek ettől, szerintem a nevelés is nagy szerepet játszik benne.

2023. júl. 8. 17:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tapasztalom, hogy különböző neműként sokkal jobban megértjük egymást bátyámmal, mint egy velünk egyidős fiú testvérpár, akik rühellik egymást, mert a velem egyidős srác érettebb a koránál, az idősebb kicsit visszamaradottabb, ezért a kisebbnek sokkal gyakoribbak a sikerei mondjuk párkapcsolatok terén, míg az idősebbre a 15-6 éves kislányok buknak, mert azt hiszik hogy még csak végzős, vagy elsőéves egyetemista. Illetve bátyámmal elég jól meg tudunk beszélni mindent, mindig megtaláljuk a közös hangot, de ez persze nem minden testvérpárnál van jelen
2023. júl. 9. 17:19
 20/21 A kérdező kommentje:

Most megmosolyogtam a válaszod. :)

Akkor ezek szerint egyneműeknél is vannak rossz testvérpárok.

2023. júl. 9. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!