Az egynemű testvérpárok általában jobban kijönnek egymással mint a különböző neműek? Vagy ez nem törvényszerű?
Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben én azt tapasztaltam, hogy a fiú-fiú, lány-lány testvérek sokkal jobban szeretik egymást, és jobban kijönnek egymással, mint a fiú-lány testvérek, de nem tudom, hogy ez tényleg így van-e.
Nálatok milyen nemű gyerekek vannak, és milyen neműt szeretnétek még?
2023. júl. 7. 20:19
21/21 anonim válasza:
Ez változó.Van olyan páros akik egyneműek és jól kijönnek és van olyan is hogy nem.Ugyanez a másik felállásban.Tesómmal lányok vagyunk és remek a viszonyunk míg az unokatesóm fiú és lány felállásban vannak (fiú az idősebb) és nekik nem olyan szoros a viszonyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!