Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire gyakori, illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyakori, illetve mennyire elítélendő jelenség?

Figyelt kérdés

Alapvetően boldog kapcsolatban vagyok (én F), bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden tökéletes. De szeretjük egymást, és nem is tudnám mással elképzelni az életemet. (Bár még viszonylag fiatal, másfél éves kapcsolat.) Ma azonban a találkozó után - nem egy helyen lakunk, általában én utazok - a vonaton egy idegen lánnyal elkezdtünk szemezni. Volt benne valami nagyon elbűvölő, és mivel a vasúti kocsiban akkor senki más nem volt rajtunk kívül, pár mondatot beszéltünk is egymással. Aztán persze semmi komoly nem lett, ő a következő megállónál leszállt, még egymás elérhetőségeit sem adtuk meg, sőt, még egymás nevét sem tudtuk. De valahogy abban a pár percben olyan érzés tört rám, mint ha lenne valami nagyon erős vontalom köztünk. Ez a "kicsit beleszeretsz, aztán soha többé nem látod" effektus.

Természetesen semmi illetlen, vagy testi dolog nem történt, és nem is akartam, hogy történjen. Nem akarom a barátnőmet lecserélni, megcsalni meg végképp nem, szóval nem tudom hová tenni ezt az érzést. Azt sem értem, hogy miért? Hiszen nagyon hűséges, és nagyon romantikus vagyok amúgy...

febr. 17. 01:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Emberek, ti mégis mire válaszoltok??

Szó nincs arról, hogy "továbbmenjek", megcsaljam, vagy lecseréljem a szerelmemet.

"Csak azért nem lett több a dologból, mert hamar leszállt."

Nem. Azért nem lett több a dologból, mert nem akartam, hogy több legyen.

"a leírásod alapján, ha a közeledben lenne olyan nő, aki megfog, akkor simán lecserélnéd a barátnődet"

Ezt mégis hol a frászfenébe írtam? Ezt írtam: "Természetesen semmi illetlen, vagy testi dolog nem történt, és nem is akartam, hogy történjen." Most ennyire nem megy a szövegértés, vagy ennyire elképzelhetetlen, hogy az ember ne akarjon mindenkit megdugni?

febr. 17. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért beszélsz hülyeségeket amikor nemcsak szemezett vele, de beszélgetett és még azon is gondolkodott, hogy elkérné az elérhetőségét másfél éves kapcsolatban? 3-10+ éves kapcsolatban egyáltalán nem akadnék ki rajta, hogy más nőket is megnéz, tartsa vonzónak, vagy "fellángol" pár pillanatra, de másfél éve vannak együtt és nem működik rendesen. Fiatal, szakítson és élje ki magát, ismerkedjen, mással legyen kapcsolatban. Egyáltalán nem hozzá illő lány mellett van ha ilyen friss kapcsolatban ő már "belezúgott" másba. Elítélendő, hogy mással flörtölt - a megcsalás előszobája, sőt mikromegcsalásnak tartják számon.

De érzelmileg is hűtlen hiszen nincs benne a kapcsolatban mint ahogyan kéne főleg rövid távúban. Ebből az lesz, hogy vagy testileg fog előbb utóbb hűtlenkedni, vagy érzelmi és fizikai szálon is. Nem az a típus ő aki ellen akar állni, lerí hiszen bejött neki és nem elég, hogy szemezgetett vele még szóba is állt vele. Ha nem a vonaton lettek volna, vagy nem szállt volna le a csaj már rég történt volna miegymás...

febr. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!