Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a szándéka a férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a szándéka a férfinak, ha azt írja a nőnek, akit látásból ismer, személyesen nem igazán, hogy feltűnő jelenség, meg kérdezgeti, hogy mit szeret csinálni szabadidejében?

Figyelt kérdés

Facebookon jelölt be, bejárt a munkahelyemre régen ahol dolgoztam.

30 feletti a pasi.

Majdnem mindennap ír, hogy ha ráérek beszélgessünk.

2024. jan. 26. 08:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni akar. De ebből még nem lehet tudni, hogy pontosan miért. Lehet, hogy csak szexelni akar, lehet, hogy kapcsolatot akar. Nyilván az is fontos, hogy a nő és a férfi egyáltalán egyedülálló-e.
2024. jan. 26. 09:16
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez creepy. Ez a rádakaszkodás és a kéretlen írogatás is. Én úgy lennék vele, hogy ha akar valamit, akkor hívjon el egy kávéra valahová és beszélgessünk szemtől szemben. Nem bírom az ilyen ólálkodó pasikat.
2024. jan. 26. 10:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
2,szerintem te az ólálkodás szóval sem vagy tisztában.Ott írja,hogy beszélgetni akar vele.
2024. jan. 26. 10:59
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
#3 Az, hogy minden nap kéretlenül írogat neki, szerintem igenis ólálkodás. Ha beszélgetni akar vele, legyen annyira tökös, hogy elhívja valahová.
2024. jan. 26. 11:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
4: Szerintem nem írta a kérdező, hogy kéretlenül vagy hogy neki az ellenére lenne.
2024. jan. 26. 11:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
5,szerintem sem.Vicces,hogy már egyeseknek az is baj,ha elhívják őket.Amúgy meg ott a tiltás gomb már mindenhol.
2024. jan. 26. 11:15
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

"Majdnem mindennap ír, hogy ha ráérek beszélgessünk." - nekem ez elég kéretlennek tűnik.

"Vicces,hogy már egyeseknek az is baj,ha elhívják őket" - pont az a baj, hogy nem hívja el a nőt, csak írogat neki állandóan.

2024. jan. 26. 11:42
 8/17 anonim ***** válasza:
7,honnan tudod,hogy mit ír?Amúgy a tiltáson mit nem értesz?
2024. jan. 26. 11:49
 9/17 A kérdező kommentje:
Mindig megkérdezi, hogy ráérek e a beszélgetésre, mert ha nem akkor nem akar zavarni ha van vmi dolgom.
2024. jan. 26. 11:54
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
#8 Semmit nem reagáltam a tiltással kapcsolatban, nem tudom, honnan szeded, hogy nem értem. Nem tudom, mit ír a csávó, annyit írtam, hogy ez nekem creepy, számomra ez ráakaszkodás és kéretlen írogatás lenne. Velem is csináltak már ilyet és ehhez hasonlót, én nem kérnék belőle. Ha a kérdezőnek ez oké, akkor oké. Nekem nem lenne az.
2024. jan. 26. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!