Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban a jelszó megadása a felhasználó fiókhoz, miért?
Sziasztok!
Azért tettem fel a kérdést,mert sok korom beli (20-as évek eleje) , de idősebb körökben is megadják a Facebookon,email cím jelszavait. Csak azt nem értem mi okból. Ha nem bízik a másikban, ott bajok vannak.
Nekem korán megtanították, hogy más teletonját, gépét ne használd, kivéve engedéllyel és csak a megadott tartalmat. Vagy kölcsön kéred szépen, de akkor sem vájkálni a személyes dolgok közt.
Had legyen a másiknak is magán szférája, zónája (mobil, nem közös laptop stb).
De sokan csak azért is erősödnek, hogy add meg a jelszavad nem lépek be.
Vagy ti mi gondoltok?
Nálunk nem volt ilyen. Nem kértük egymás jelszavát. Párszor volt olyan, hogy exem lépett be helyettem 1-2 dolgot elintézni. Ilyenkor megmondtam neki a jelszót. Kapcsolat alatt nem zavart, hogy tudta, nem rejtegettem semmit. De szakítás után megváltoztattam biztos, ami biztos alapon.
21N
Mi vaaaaan?
9 eve elek egyutt a szerelmemmel, soha eszunkbe nem jutna jelszavakat megosztani egymassal szemelyes dolgokhoz. CSak egymas okostelojan tudjuk a belepesi kodokat, de csak azert, mert ha valamelyikunkkel tortenik valami (kulfoldon elunk), fel tudjam hivni az anyukajat, vagy o fel tudja hivni az en szuleimet, de soha nem vesszuk egymas telefonjat a kezunkbe.
Mindenkinek van sajat szamitogepe ami szinten jelszo vedett es azt soha nem osszuk meg egymassal.
Van egy ket dolog, aminel a jelszo kozos, mert vagy en vagy o hozta letre az accountot, ilyen pl. filmnezegeto, pizza rendelo oldal, de bank, facebook, email, stb jelszo nem tartozik senki masra.
Megadják.. Értem.. Egyrészt egyetértek.
Másrészt menyiből tart új profilt reggelni?
Kell a bizalom és/ vagy elfogadás....
Én megadnám, ha kérné, ugyanis semmi titkolnivalóm nincs. Idegenekkel zárkózott vagyok, valamilyen szinten barátokkal is, de életem párja nyugodtan jelen lehet az életemben ilyen szinten is. Nem negatív dolognak fogom fel.
Amúgy rohadtul nem érdekel engem, hogy mások megadják-e egymásnak vagy sem. Te se foglalkozz ezzel, mivel semmi közük nincs hozzád.
Szerintem meg eleve gáz kérni.A bankkártya pinjeit tudjuk hiszen közös a kassza mikor kinél van épp kártya.
A jelszavát már mondta de én el is felejtettem.Nem is érdekel.Ha olyan dolga van ami rám is tartozik úgy is mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!