Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban a jelszó megadása a felhasználó fiókhoz, miért?
Sziasztok!
Azért tettem fel a kérdést,mert sok korom beli (20-as évek eleje) , de idősebb körökben is megadják a Facebookon,email cím jelszavait. Csak azt nem értem mi okból. Ha nem bízik a másikban, ott bajok vannak.
Nekem korán megtanították, hogy más teletonját, gépét ne használd, kivéve engedéllyel és csak a megadott tartalmat. Vagy kölcsön kéred szépen, de akkor sem vájkálni a személyes dolgok közt.
Had legyen a másiknak is magán szférája, zónája (mobil, nem közös laptop stb).
De sokan csak azért is erősödnek, hogy add meg a jelszavad nem lépek be.
Vagy ti mi gondoltok?
Mi tudjuk egymás jelszavait.
Elég régóta együtt vagyunk, gyakorlatilag minden napunkat együtt töltjük, rengeteget beszélgetünk, nagyon jól ismerjük egymást.
Nekem tök természetes, hogy a jelszavókat is tudjuk.
Nem élünk vissza vele, pl üzenetek olvasgatásával.
De pl vannak közös játékok, amiket játszunk, ott be szoktam lépni az ő fiókjába is, vagy ő is az enyémbe.
Meg van még pár fiók, amit közösen használunk.
Én nem érzem gáznak.
De pl korábban egyik kapcsolatomban sem adtam volna meg a jelszóm. Még a telefonom feloldó kódját sem.:D Pedignem volt titkolnivalóm, de nem volt olyan jó a kapcsolatunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!