Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Először is, ezek szerint te is férfigyűlölő vagy, ugyanis csak a nőkre vetíted ki azt, ami a férfiakra és a nőkre egyenlően vonatkozik. Férfiak elzárásról miért nem írsz? 🤔 (költői kérdés)
Másrészt, ha nem szereti, akkor nem kellett volna összeházasodni vele.
Harmadrészt, ha már a házasság során elhidegülnek egymástól, azt is meg lehet beszélni. Az erkölcsrendészet akkor fog menni, ha a másik fél bejelentést tesz. Tehát ha pl. a férfi nem akar szexelni már a nővel, de van köztük egy normális, szeretetteljes viszony, és abban érdekelt mindkét fél, hogy a 10 év leteltéig békésen éljenek, akkor ugye normál esetben a nő nem fog bejelentést tenni, hiszen nem akar rosszat a másik félnek. Ez fordítva is ugyanúgy igaz. Épp ezért írtam, hogy a jelenlegi viszonyokkal ellentétben, az intézkedéscsomagban leírtak arra motiválnák a házastársakat, hogy ha nem is együtt képzelik el a jövőt, akkor is képesek legyenek normálisan együtt, egymás mellett élni. Szerintem ez egy sokkal jobb rendszer. Ha már házasodsz, akkor vállalj felelősséget érte! Ha nem megy, oké, de nem lehet pikk-pakk elválni, újraházasodni stb. Mostanra már a házasság (ami ugye egy szent dolog volt eredetileg) is teljesen elértéktelenedett és kiüresedett, kis túlzással úgy váltogatja sok ember a házastársait, mint az egyéjszakás kalandokat. De ugye azt is tudjuk, hogy a nyugati világban a házasságok több mint fele válással végződik. Ez ismét egy olyan dolog, ami csak romlani fog a szélsőliberalizmus további terjedésével.
Ja, szóval szerinted ez úgy működik, hogy szépen figyelmen kívül hagyod, amit eddig írtam, kitalálsz egy teljesen légből kapott hülyeséget (amit egyébként már többször cáfoltam, csak ugye nem foglalkozol vele), majd tőlem várod el, hogy bizonyítsam az ellenkezőjét. Igazi bohóc vagy te, nem válaszolok neked érdemben, ahogy írtam is.
Legolasnak nem fehér haja volt sem a könyvekben, sem a filmekben (leszámítva néhány filterezett jelenetet).
3744 mert rajtad kívül senki sem akart semmit sem tenni egyik nemmel sem. Te találtad ki, nehogy már nekem kelljen megmagyaráznom, hogy az agyrémedben mi miért van úgy, ahogy.
És zagyvaság, amit írsz. Ha a férfi akarja, a nőnem, akkor a férfi akarja, megerőszakolja a te szabályaid szerint. Szerinted miért van manapság védett ház, ahol megbújhatnak a kapcsolati erőszakból menekülő nők, akiket sikerül kimenteni? A te rendszeredben ilyen nem lehetne.
"Ja, szóval szerinted ez úgy működik, hogy szépen figyelmen kívül hagyod, amit eddig írtam, kitalálsz egy teljesen légből kapott hülyeséget (amit egyébként már többször cáfoltam, csak ugye nem foglalkozol vele), majd tőlem várod el, hogy bizonyítsam az ellenkezőjét. Igazi bohóc vagy te, nem válaszolok neked érdemben, ahogy írtam is."
Ha nem írod le, hogy szokták a nők felé közeledni, azt bizonyítod, hogy igaz, amit írunk, tehát hogy incel módon közeletsz és jogos, hogy a nők ezt megérzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!