Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3791/4121 anonim ***** válasza:
100%

3789, akkor konkretizáljuk már. Én óvodapedagógus vagyok, nő, nők a főnökeim, de amúgy se tudnék a kinézetemmel feljebb jutni, mert nem igen vannak szintek. Miben segít engem a munkám során, az életem során, hogy nő vagyok? Milyen pénzügyi előnyökhöz jutok?

Milyenekhez jut egy diplomás vagy sima ápolónő, egy takarító, egy gyári munkás, vagy csak simán bárki? Melyik az az anyagi előny, ami 30% pénzlevonással egyenértékű?

okt. 24. 15:44
 3792/4121 anonim ***** válasza:
3790 vedd már észre, hogy neked aztán való minden, csak nő nem. Neked nem egyenlőség kell, hanem a nők teljes elnyomása.
okt. 24. 15:45
 3793/4121 A kérdező kommentje:

Semmi törvénytelent nem írtam. Sőt mindig is hangsúlyoztam, hogy az egész intézkedéscsomag demokratikus, törvényes úton lenne megvalósítva. A diktatórikus vagy erőszak útján kikényszerített változásnak nincs értelme, mert annál jobban visszaüt később, meg amúgy sem vagyok az elnyomás híve. Szóval a TEK biztosan nem fogja rám rúgni az ajtót.

Senkinek nem kell szenvedni / nélkülözni. Lennének szegények, igen, ugyanúgy mint most. Lennének párok, akiknek nem annyira működik jól a kapcsolata, ugyanúgy mint most. Viszont összességében több lenne a kapcsolat, több gyerek születne, boldogabbak lennének az emberek. Ti sokszor a lehető legrosszabb forgatókönyvet magyarázzátok bele a dolgokba, pedig ha 1-2 generációs leélné így az életet, utána már teljesen természetesnek venné mindenki ezeket a viszonyokat.

Én is megoldani próbálom a saját problémámat. Ez az egyetlen út.

Azért innen látszik, hogy nem a realitás talaján állsz. Azt mondod, hogy várom a sült galambot és nem teszek semmit. Számtalanszor kifejtettem, hogy ez nem igaz. Nemcsak csajozni próbáltam aktívan, hanem az önfejlesztést, meditációt, pszichológust, életmódváltást, PUA-t is, egyszóval mindent, amit ti itt javasoltatok nekem, és még annál is többet, amik szóba sem kerültek. Semmi nem segített, mert a probléma gyökere (a torz arcom) nem szüntethető meg. Ezek után képes vagy lustasággal, tétlenséggel vádolni, na az ilyenekre mondom, hogy igenis bohóc vagy, és fogalmad sincs a normális emberi kommunikációról. Azt nem tudom, hogy korábban miket írtál neked, illetve én neked, de egyrészt ezzel az egy kommenttel kiválóan beáraztad magad, másrészt ha szidalmaztalak korábban is, annak nyilvánvalóan volt oka.

okt. 24. 17:50
 3794/4121 anonim ***** válasza:
10%
3791: Most nyilván nem a sikeres instagrammon folyamatosan utazó szép nők fognak ideírni, hanem az alsó 20 -30%. Neked ebben a helyzetben valóban nem segít.. de én se erdésznek mentem végül pedig gyerekkoromban az állt hozzám közel.
okt. 24. 18:30
 3795/4121 anonim ***** válasza:

"Nem. Ellensúlyozni kell a nők párkapcsolati piaci és az ebből számazó pénzügyi előnyeit minimum."

Kis incifincike, mennyit költesz higiéniás, tisztálkodószerekre egy hónapban? (Sampon, szappan, borotvahab, borotva, dezodor stb.) Csak írd le. Majd utána a hölgyek le fogják írni, nekik mennyi.

Jó eséllyel a legtöbb nő hajápolásra többet költ egy hónapban, mint egy egy fél év alatt mindenre.

Pénzügyileg határozottan előnyösebb, hogy többet költünk arra, hogy kinézzünk valahogy.

okt. 24. 19:03
 3796/4121 anonim ***** válasza:
10%

“Jó eséllyel a legtöbb nő hajápolásra többet költ egy hónapban, mint egy egy fél év alatt mindenre.”:

Azért 2 milliós hajtranszplantációkra nincs szükségük csak azért, hogy egyáltalán legyen match.

okt. 24. 19:19
 3797/4121 anonim ***** válasza:
94%
3793: ha mindez nem elnyomás, akkor miért kell tiltani a nők együttélését és kivándorlását, hmmm...?
okt. 24. 19:23
 3798/4121 anonim ***** válasza:
100%
3794, szerinted mennyit keres egy nő, aki nem az alsó 20-30%-ba tartozik? Tehát a nők tetemes többsége?
okt. 24. 19:44
 3799/4121 anonim ***** válasza:
100%
Illetve, akkor rám miért is kéne kivetni a plusz adót, ha szerinted nincs anyagi előnyöm? Már persze azon túl, hogy bekényszerítsenek egy kapcsolatba.
okt. 24. 19:45
 3800/4121 A kérdező kommentje:

Az eredetileg nem az intézkedéscsomag része. Bevallom, felzaklatott állapotban írtam, mert eléggé szúrja a szemem a sok femináci "nő" , akik konkrétan a normális helyett a devianciát választják tudatosan, és még külföldre is hajlandóak elmenni emiatt.

De végső soron úgy is fel lehet fogni, hogy az ország megtisztul a szennytől.

okt. 24. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!