Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3831/4121 anonim ***** válasza:
48%
Azért az adómentesség nagy úr, sztem sokan lennének, akik vennék a fáradságot. Van jelenleg is felvételi, de gondoltam, a te rendszeredben még szigorúbbá tennék (nem is csak mostanában, de régebben is volt olyan, hogy korábban feslett nőt felvettek apácának). Az önmegtartóztatásról meg a mai keresztény egyházaknál vicc beszélni - ott a leglájtosabb gyakori ügy az apáca és pap frigy...
okt. 25. 15:06
 3832/4121 anonim ***** válasza:
63%

3830

FemiNISTA vagyok. Szűz, és veled ellentétben intelligens is. Biztosra veszem, hogy inkább mennének még a legnagyobb qrvák is apácának, minthogy veletek kelljen lenniük.

okt. 25. 15:09
 3833/4121 anonim ***** válasza:
95%

A realitás a külföldre menekülés lenne és a nyugati országok fogadnának is minket, gyanús, hogy akár menekült státusszal is (a helyzetre való tekintettel) és ezzel a külföldi férfiaknak jönne el az incel kánaán, mert lenne ott nőtöbblet rendesen. De, tovább megyek, az ép lelkű lányos családapák is mennének a családjukkal, hogy a lányuk ne kerüljön ilyen helyzetbe.

Maradnának az incik és látens incik, meg a tanulatlan, nagyon szegény réteg, akinek nem opció a távozás. A cigók is maradnának többségében, mert nekik aztán hót mindegy.

Ha meg becsődölt az ország, lehetne visszatelepülni, már persze, aki addig nem kezdett kint életet, talált kint párt.

Gondolom a kérdező azzal is számolt, hogy egy ilyen merőben elnyomó (tudom, tudom, a nőknek kell a megkopasztás... de jogilag ez akkor is diszkrimináció és a nők elnyomása) rendszerre milyen szemmel nézne európa, az unió és milyen következménye lenne az országra nèzve. Elvégre tudományosan kidolgozta a pár haverjával...

okt. 25. 16:32
 3834/4121 A kérdező kommentje:

Nem kell általánosítani. A papok, apácák számához képest nagyon kevés eset derült ki. Persze a valóságban biztos több van (és ezekkel illendő lenne foglalkoznia is az egyháznak), de statisztikailag akkor is kevés.

Majd ha megadod magad az első chadnek, utána kukába dobhatod a feminizmusod. Vagy először dobod kukába, és utána lesz esélyed összejönni egy normális sráccal / férfival.

Az az igazság, hogy ha a világ (vagy legalább a nyugati fele) látja, hogy incelek vezetik Magyarországot, akkor nem kizárt, hogy más országokban is elindulna valami hasonló mozgolódás, sőt erősen valószínű. Akár forradalmi csoportok is, de elsősorban pártpolitikai szerepvállalásra gondolok, mivel nem támogatom az erőszakot.

A magyar jogszabályok most is különbséget tesznek férfi és nő között egyes kérdésekben (pl. munkavédelmi, családtámogatási szabályok), tehát nem megy szembe az uniós előírásokkal az, hogy nem 100%-ban azonos jogi következmények vonatkoznak a két nemre.

Egyébként emlékeim szerint egy komment se jött arról, hogy a házasságon kívüli szex a nőknél csak pénzbüntetést ér, a férfiaknál pedig 10 év börtönt. Valahogy egy feminista sem visított amiatt, hogy ez milyen igazságtalan és elnyomó a férfiakkal szemben. Ismét egy jó példa arra, hogy aki 2024-ben feministának mondja magát, az vagy súlyos politológiai-ideológiai ismerethiányban szenved, vagy simán férfigyűlölő.

okt. 25. 20:19
 3835/4121 anonim ***** válasza:
93%
3834: megint kibukott, hogy fogalmad sincs a jogról (meg egy csomó minden másról se). Anélkül hogy nagyon mélyre ásnék: lehet különbséget tenni, amennyiben annak racionális indoka van. Ilyenek pl a nyilvánvaló biológiai különbségek, de az is ide tartozik, hogy ha Rómeó szerepére keresek színészt, kizárhatom a női jelentkezőket. Az adókedvezményed/pluszadód (vagy akár a házasságon kívüli szex büntetésének) indoklása nem lenne alátámasztható.
okt. 25. 20:32
 3836/4121 anonim ***** válasza:
30%

3834 veled ellentétben én nem dugópajtipárti párti vagyok. Engem komoly párkapcsolat érdekel csak. Azon pedig van. Az első, és valószínűleg az egyetlen férfi, aki valaha is érdekelni fog, az a párom. A párom rendes férfi. Nem egy olyan kis véglény, mint te. Sosem kényszerítene semmire sem engem, sem mást, egyetért azzal, hogy a nőknek és a férfiaknak egyenjogúaknak kell lenniük.

Az az igazság, hogy bár Magyarországon irtózatosan sok az idióta, nincsen belőletek annyi, hogy ténylegesen bele tudjatok szólni a politikába.

Nem támogatod az erőszakot? A lóf@szt nem támogatod.... És még csak annyi gerinc sincs benned, hogy legalább beismernéd....

Nem mindegy, hogy 99%-ban azonosak, vagy még csak 50%-ban sem....

Az emlékeidet inkább hagyjuk. Bebizonyítottad már minden egyes írásodban, hogy arra sem "emlékszel", ami konkrétan az előző kommentben van.

Bár én legalábbis nem tértem ki arra, hogy a nőnek pénz, a férfinek börtön és ez nem egyenjogúság, azt egyértelműen elmondtam, hogy az ostoba disztópiátok minden egyes eleme akkora baromság, hogy az már nem igaz...

Látom amúgy, végre valahára képes vagy helyesen leírni a feminista szót, bár a jelentésével még mindig nem vagy tisztába....

Nem szenvedek az általad írtakban hiányt, és férfigyűlölő sem vagyok. Egy feminista ugyanis nem gyűlöli a férfiakat. Az, hogy titeket gyűlölünk, nem jelenti azt, hogy az IGAZI férfiakat is utálnánk, sőt.... De persze ez már neked túl magas...

okt. 25. 20:33
 3837/4121 anonim ***** válasza:
46%

"Egy feminista ugyanis nem gyűlöli a férfiakat."

Ezzel egyet tudok érteni. A feminista apám hülyén nézett volna ki, ha utálja magát. Én viszont úgy vélem, hogy a sok gyereket nevelő apáknak is jár a nyugdíjkedvezmény. Tuti csak azért, mert férfigyűlölő feminista vagyok, nem azért, mert tisztelem, amit megtett értünk.

Az a ti bajotok, hogy sok lányt tényleg apa nevelt és nem olyan lény, mint ti. Egy ilyen lány, majd nő nem fog véglényt választani.

okt. 25. 22:43
 3838/4121 anonim ***** válasza:
3%

"Az az igazság, hogy bár Magyarországon irtózatosan sok az idióta, nincsen belőletek annyi, hogy ténylegesen bele tudjatok szólni a politikába.":

Ez sajnos igaz, ha nem is vagyunk idióták.

Az oka ennek a demográfiai mutatók, amiket a hivatalos statisztika szerintem a 90 -es évek után egész európában meghamisított - azaz a születésszám a rendszerváltás után jóval kevesebb volt, mint amit mondanak.

Ez látszik a politikai életben is. A Magyar Péter nevű minidiktátor bullshit programmal rendelkező politikus most azért tud sikeres lenni, mert végre valahára neki sikerült meggyőznie a 90 -es évek előtt született generációkat. Közben az Y generációs social justice warrior Momentumban gyülekező simpek meg nem tudtak felmutatni akkora számot, hogy annak valódi súlya legyen. Még úgy se, hogy több a simp a generációmban, mint a based férfi.

A döntést végül úgyis a nyuggerek hozzák jelenleg.

okt. 25. 23:51
 3839/4121 anonim ***** válasza:
0%
Kaiserbauch youtuber csinált erről egy videót - bár ő azért a konspirációs részébe nem ment bele a témának. Ő a hivatalos adatokat hozza, amik ugyan rosszak.. de a valódi adatok sokkal rosszabbak.
okt. 25. 23:53
 3840/4121 anonim ***** válasza:
72%
3839, szóval most ezzel azt mondod, hogy kevesebben vagyunk, mint a hivatalos adat (mindkét nemből), vagy csak nyakatekerten akarod előadni, hogy milyen óriási a férfi többlet?
okt. 26. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!