Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3881/4121 anonim ***** válasza:
0%
Okés, akkor tárgytalan. :) Számomra ez egy kortalan és inkább filozofikus kérdés, hogy a gyűlölet és a szeretet mennyire közel van egymáshoz, amit esetleg érzékeltél itt pl. A kérdés alatt is. Javaslom Catullus Gyűlölök és szeretek című versét. A téma ezek alapján kortalan. 37F
okt. 26. 13:18
 3882/4121 anonim ***** válasza:

3882 azért veszi magára, mert igaz rá.

Random oldal, nem is a legjobb kínálatokkal, tucatnyi 40 millió alatti lakást találtam csak az egyik kerületben, amire rászűrtem.

[link]

okt. 26. 13:19
 3883/4121 anonim ***** válasza:
20%
13:19 Épkézláb lakásokat szerettem volna 20 millió körül a lepontozóktól. :D Ehhez képest 40 millió a limit. Azt épkézláb lakásokra értettem már, nem , hogy van pár ez alatt az ár alatt.... Azt hogy a stílusodnak megfelelően kapsz válaszokat tőlem, attól még nem vagyok sem incel sem nőgyűlölő. 37F
okt. 26. 13:24
 3884/4121 anonim ***** válasza:
69%
3885, de miért kéne 20 milliós házat nézni? Azt írta, aki ezt felvetette, hogy 2003-ban ért 19-et, majd 20 évvel később (2023-ban) 40-et se. Vagy lemaradtam valamiről?
okt. 26. 13:44
 3885/4121 anonim ***** válasza:
14%
13:44 Igen igen. Csak írta, hogy egy frekventált helyen van családi házuk Pest külső részén és nem ér 40 milliónál többet. Ott nem gondoltam át a válaszom, mert egy épkézláb panelt kellett volna írjak, hogy Pesten 40 millió felett van... Lepontozták, ezért írtam, hogy akkor várom Tőlük a 20 millió körüli pesti panellakásokat.
okt. 26. 13:48
 3886/4121 anonim ***** válasza:
0%
Amikor néztem, 35 millió alatt én nem találtam ott használható panellakást. 37F
okt. 26. 13:50
 3887/4121 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra se értem a logikàdat. Ha lepontoznak valamiért, akkor léteznek 20 milliós jó helyen lévő panelok, miközben a téma a 40 körüli ingatlan? A kettő sehol nem függ össze.
okt. 26. 13:50
 3888/4121 anonim ***** válasza:
0%
13:50 Jogos a felvetés, magyarázatra szorul. Arra írtam, hogy 2003-tól nem duplájára emelkedtek az ingatlanárak az index szerint Pesten, hanem 2008-tól is a 4-szeresére (ingatlan árindexet néztem, de én is ezt tapasztaltam kb.). Erre írtam a másik Válaszoló felvetésére, hogy hol lehet kapni 40 millióért családi házat Pesten frekventált helyen, egy panel a Havannán kb. Többe kerül. Ezt a válaszomat pontozták le, erre kértem pesti lakásokról ajánlatokat 20 millió körül, ha lepontozták, akkor tudnak biztosan olcsóbban. Ez a kommentem tényleg felesleges volt, eltértünk vele a témától. :) 37F
okt. 26. 13:58
 3889/4121 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem az az oka, hogy szimplán ennyire elfajzottak vagytok.

Egyébként de, Hitler eredetileg is onnan indult (a Mein Kampfot már 1924-ben elkezdte írni), de nem lep meg a történelmi ismereteid hiánya.

Továbbra is azt tudom mondani, hogy nem vagytok kötelesek nap mint nap írogatni a kérdésem alá. Ha nem tetszik, akkor ki lehet venni a kérdést a figyeltek közül, és nem fogtok értesítést kapni róla. Egyelőre ti tetszelegtek az önsorsrontó mazochista szerepében.

Írtam mindkettőt.

okt. 26. 14:39
 3890/4121 A kérdező kommentje:
De nem szeretném kőbe vésni sem a 10%-ot, sem a 33%-ot. A koncepció valóban az, hogy elég magas legyen az ösztönző erőhöz, de ne tegye tönkre azoknak az életét, akiknek meg kell fizetnie.
okt. 26. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!