Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3931/4121 anonim ***** válasza:
42%
Az első szintet már megugrod azzal, ha kivered.
okt. 27. 17:44
 3932/4121 anonim ***** válasza:
7%

3926 ez a hozzállás becsülendő.

3931 ez nagyon nagy tévedés sajnos

okt. 27. 17:59
 3933/4121 anonim ***** válasza:
100%
3932: ne mondd már. Az a kaja meg a víz szintje. Azok nélkül meghalsz. Ezzel szemben szex nélkül le lehet élni egy életet.
okt. 27. 18:14
 3934/4121 A kérdező kommentje:

Semmilyen észérv nem szól az inceladó bevezetése mellett. Az nem észérv, hogy nem kedvelitek az inceleket.

okt. 27. 18:23
 3935/4121 A kérdező kommentje:

A feminizmus már rég nem a nők egyenjogúságáról szól, szerintem ezt már teljes körűen megbeszéltük.

okt. 27. 18:24
 3936/4121 anonim ***** válasza:
24%

"Ezzel szemben szex nélkül le lehet élni egy életet."

A szó szoros értelmében persze. De roppant érzéketlen dolog egy vállrándítással elintézni, ha valaki így kényszerül leélni egy egész életet, a fiatalságát. Hagyjuk a prostikat, senki nem azt hiányolja, hogy a pénzéért "reszelhessen" valakivel, aki amúgy undorodik tőle. (Nőknek egyébként végképp nem megoldás, mert nincs is igazán megfelelő "szolgáltató", különösen vidéken.)

okt. 27. 18:27
 3937/4121 anonim ***** válasza:
12%

"szerintem ezt már teljes körűen megbeszéltük.":

Meg a többi dolgot is. A 60% -os incel arányt már másodjára linkeltem.

okt. 27. 18:28
 3938/4121 anonim ***** válasza:

3935 ez csak a te fétised. A valóságban meg más van.

Azt is kiveséztük, hogy, amennyiben valóban változást akartok a nők változásának kikényszerítése helyett változtassatok a férfiakon.

(Igen tudom, szegények már így se kapnak elég pnát) Ha a férfiak másképp állnak a társlereséshez tömegesen, máris változtatnia kell a nőknek is.

A gond annyi, hogy tipik incel felfogás szerint "Mit akarunk? - Változást! Ki változzon? - Mindenki más! Hogyan akarjuk? Mindegy, csak nekünk ne kelljen tenni semmit." Tegyen mindent valaki más, szenvedjen vele más, az incelnek csak a jóból jusson.

okt. 27. 18:29
 3939/4121 anonim ***** válasza:
3936: csakhogy a szex szerepel a harmadik szinten is, és azzal a magam részéről tudok azonosulni. De azt mondani, hogy ugyanannyira szükséges, mint az evés, szerintem óriási túlzás.
okt. 27. 18:39
 3940/4121 A kérdező kommentje:

Figyelj. Két egyszerű dolgot gondolj végig.

1. Varázsütésre nem fognak emberek milliói (alsó hangon ugye) megváltozni. Valamilyen módon az államnak kell ezt kontrollálni.

2. Jelenleg a nők vannak kivételezett helyzetben a párkapcsolati piacon, és lassan a társadalom minden területén. Ezért kell őket érintenie az intézkedéscsomagnak, és nem a férfiakat. Az nem érv, hogy vannak sikeres (chad) férfiak.

okt. 27. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!