Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
3926 ez a hozzállás becsülendő.
3931 ez nagyon nagy tévedés sajnos
Semmilyen észérv nem szól az inceladó bevezetése mellett. Az nem észérv, hogy nem kedvelitek az inceleket.
A feminizmus már rég nem a nők egyenjogúságáról szól, szerintem ezt már teljes körűen megbeszéltük.
"Ezzel szemben szex nélkül le lehet élni egy életet."
A szó szoros értelmében persze. De roppant érzéketlen dolog egy vállrándítással elintézni, ha valaki így kényszerül leélni egy egész életet, a fiatalságát. Hagyjuk a prostikat, senki nem azt hiányolja, hogy a pénzéért "reszelhessen" valakivel, aki amúgy undorodik tőle. (Nőknek egyébként végképp nem megoldás, mert nincs is igazán megfelelő "szolgáltató", különösen vidéken.)
"szerintem ezt már teljes körűen megbeszéltük.":
Meg a többi dolgot is. A 60% -os incel arányt már másodjára linkeltem.
3935 ez csak a te fétised. A valóságban meg más van.
Azt is kiveséztük, hogy, amennyiben valóban változást akartok a nők változásának kikényszerítése helyett változtassatok a férfiakon.
(Igen tudom, szegények már így se kapnak elég pnát) Ha a férfiak másképp állnak a társlereséshez tömegesen, máris változtatnia kell a nőknek is.
A gond annyi, hogy tipik incel felfogás szerint "Mit akarunk? - Változást! Ki változzon? - Mindenki más! Hogyan akarjuk? Mindegy, csak nekünk ne kelljen tenni semmit." Tegyen mindent valaki más, szenvedjen vele más, az incelnek csak a jóból jusson.
Figyelj. Két egyszerű dolgot gondolj végig.
1. Varázsütésre nem fognak emberek milliói (alsó hangon ugye) megváltozni. Valamilyen módon az államnak kell ezt kontrollálni.
2. Jelenleg a nők vannak kivételezett helyzetben a párkapcsolati piacon, és lassan a társadalom minden területén. Ezért kell őket érintenie az intézkedéscsomagnak, és nem a férfiakat. Az nem érv, hogy vannak sikeres (chad) férfiak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!