Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3921/4121 anonim ***** válasza:
100%

"Ez alatt a kérdés alatt egy konstruktív vitának kellene mennie blackpilled férfiak között."

Azt megtehetitek privátba a kérdezővel, mert konkrétan ketten vagytok össz visz jelen.

okt. 27. 16:13
 3922/4121 anonim ***** válasza:
17%
a blackpillednek mik a tervei?
okt. 27. 16:15
 3923/4121 anonim ***** válasza:
100%

#3914:

"Azt mondtam, hogy az incel kifejezést az összes férfira használom, aki a Maslow piramis alján ragadt."

Ezt én nem értem. Te tudod, mi az a Maslow-piramis? xD Nem egy társadalmi hierarchia, aminek te az alján lehetsz. Az emberi szükségleteket ábrázolja az alap fiziológiaitól az önmegvalósításig:

[link]

Tehát egy incelnek már az alja se teljesül, mert a szexualitást is ide veszi valamiért, bár az az élethez amúgy nem elengedhetetlen. Lényeg, ez nem egy társadalmi hierarchia, ahogy te hiszed.

okt. 27. 16:29
 3924/4121 anonim ***** válasza:
0%
kevesebb vergődést, több tevékenykedést kívánok
okt. 27. 16:59
 3925/4121 anonim ***** válasza:
7%

3923: Most mit akarsz ezzel mondani? Linkelted a Maslow piramist, aztán elmondtad az igazságot az incelekkel kapcsolatban, ami ugyanaz, amit én gondolok.

"mert a szexualitást is ide veszi valamiért, bár az az élethez amúgy nem elengedhetetlen.":

Az élethez nem, de akármilyen magasabb szintű alkotó munkához/célokhoz viszont igen. Egyébként szerintem a harmadik szint az, amit az incelek nem érnek el. Az első szint a szexualitással tejlesül prostitúció útján, viszont inkább az a fajta szexualitás kéne, aminek egyenes következménye lehetne a harmadik szint, ami után a negyedik szinten következne a civilizáció építés.

okt. 27. 17:02
 3926/4121 anonim ***** válasza:
10%

"kevesebb vergődést, több tevékenykedést kívánok":

Amit a kérdezővel képviselünk, arra azért sem jó a "blackpilled" kifejezés, mert sok "blackpilled incel" amúgy ugyanígy gondolja. Hagyd ott Európát/Amerikát és legyél Onlyfans manager Thaiföldön. Ez működik is 10 éven át, csak közben az európai fölény gazdaságban és minden más szempontból is megszűnik stb.

Én európai fehér ember vagyok, egész életemben azért dolgoztam, hogy ez a civilizáció legyen sikeresebb mivel ennek részeként definiálom magam és nem fogadom el, hogy például az autógyártást tönkretegyék az Ázsiaiak.

Ettől függetlenül azt is megértem, ha valaki azt támogatja, hogy legyen így, menjünk csak tönkre, ő meg közbe jól él.. csak mit fog csinálni 50+ évesen.

okt. 27. 17:07
 3927/4121 anonim ***** válasza:
100%
3925, méghogy nincs alkotó tavékenység. Hát nézd meg mit alkotott a hat kis barátjával a kérdező... mondjuk, ha építenek egy lego tornyot, azt jobban értékeltem volna, de alkotás a falon fejjel lefelé lógó piszoár is, ha múzeumba kerül. Szóval valahol ez is alkotás.
okt. 27. 17:08
 3928/4121 anonim ***** válasza:
7%
Sok férfi mondja, hogy a Maslow piramis megdőlt és ők már magasabb szinten vannak, mert kreatívok stb. Valójában inkább van szó arról, hogy ezzel akar becsajozni. Azt mutatja a nőknek, hogy magasabb szinten van, így a nő lefekszik vele.
okt. 27. 17:09
 3929/4121 anonim ***** válasza:
9%

3927: Meg bele lehet szrni egy konzervesdobozba és el lehet adni milliókért manapság.

A vicces, hogy aki ezt csinálta a 60 -as években, pont azt akarta vele üzenni, hogy manapság bármilyen baromságból lehet sikeres művészeti alkotás, mennyire rossz irányba megy a világ.

okt. 27. 17:12
 3930/4121 anonim ***** válasza:
10%
Az is igaz, hogy sok incel azért nem lett blackpilled meg nem panaszkodik nyíltan, mert a második szintre se jutottak el.
okt. 27. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!