Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3891/4121 anonim ***** válasza:
3890 ne kőbe vésegess dolgokat, hanem az eszedbe, áh egyáltalán van... Mint ahogyan azt már kicseszett sokan leírtuk, az,, amit te akarsz, egyáltalán nem ösztönzés, hanem sokkal inkább büntetés.
okt. 26. 15:19
 3892/4121 anonim ***** válasza:
3890 - Ok, akkor szerintem indítsunk a "feministákkal" egy szavazást, hogy vezessük be az inceladót. Mindegy mekkora lesz, csak elég magas legyen, hogy az incel nézetektől elrettentsen titeket. Na, mit szólsz hozzá, kérdező?
okt. 26. 16:48
 3893/4121 anonim ***** válasza:
90%

"Egyébként de, Hitler eredetileg is onnan indult (a Mein Kampfot már 1924-ben elkezdte írni), de nem lep meg a történelmi ismereteid hiánya."

Ebben akkor lenne igazad, ha feltételezném, hogy megállnál ezen a ponton. Abban azért egyetértünk, hogy felépítette és nem egyből a deportálással indított? Csak, hogy egy történelmet tanultunk-e... Ha egyből teljes képében mutatja meg magát, akkor leverik, mielőtt elkezdi.

Ugyanezen gondolat mentén feltételezem, hogy az itteni saját kis Mein Kampf-od csak a kezdet lenne, amit már most kapásból radikalizáltál is, csupán a feltevések miatt, hogy ahol lehet kijátszanák. Mit tennél, ha valóban megtennék?

Én tartom, hogy valaki aki ilyen szinten ellenségnek tart mindenkit, akiben ennyi negativitás, harag feszül mindenkivel és mindennel szemben aki/ami nem őt szolgálja, nem vele ért egyet, az csak a kis bajszos útján járhat, ha hatalmat kap.

Abból az ámokfutásból meg egy is sok volt.

okt. 26. 17:49
 3894/4121 anonim ***** válasza:
86%

Igazából megint ott tartunk, hogy nem tudjátok alátámasztani hogy szükséges-e ez a sok szar, mert szerintetek mindenki incel, de erre zéró forrásotok van. Szerintünk meg kb 5-10.000 max.

Míg ugye a nyugdíjválság, alacsony születésszám (CSOK, adókedvezmények, stb) ténylegesen mindenkit érint, tehát objektíven megindokolható.

okt. 26. 18:29
 3895/4121 anonim ***** válasza:
6%

“mindenki incel, de erre zéró forrásotok van. Szerintünk meg kb 5-10.000 max”:

Ha a hivatalos 60% nem lenne igaz, akkor is gond lenne a férfiak hátrányos helyzete a párkapcsolatok terén.

okt. 26. 19:03
 3896/4121 anonim ***** válasza:
91%

A "férfiak hátrányos helyzete" szépen meg fog oldódni épp a démoni feminizmus miatt. Egyre több nő is fog kezdeményezni, fizetni, már most sem minden nő várja el a jobb anyagi helyzetet ès ez is tovább fog javulni. A férfiak is egyre jobban vállalhatják az érzelmeiket, igényeiket, gondolataikat, tényleg lehetnek bármik.

Évezredes szokásokat, normákat nem lehet egy nap, vagy pár évtized alatt eltörölni, de fokozatosan oldódnak.

okt. 26. 19:29
 3897/4121 anonim ***** válasza:
100%
3895: ne röhögtess már a 60%-koddal. Akkor nem ketten írkálnátok ide.
okt. 26. 22:01
 3898/4121 anonim ***** válasza:
7%

[link]

A nálunk ebből a szempontból jobb amerikában hoztak egy 60% -os incel arányt. Azt meg ne mond, hogy ezek a férfiak önként szinglik (én is ezt hazudtam be magamnak egy időben). Az is hülyeség, hogy egyéjszakás kalandokban vennének részt, mivel erre a Tinderen csak a felső ki tudja hány százalék képes.

Még ott van az is, hogy a férfiak szeretnek hazudni ilyen kérdésben.

Linkeltem a kérdés alatt egy másik paywall mögötti cikket, amiből meg kiderül, hogy 30% neet az egyesült királyságban. Nekem sikeresnek mondható karrierem van és úgy vagyok incel.

okt. 27. 00:44
 3899/4121 anonim ***** válasza:
7%

“Akkor nem ketten írkálnátok ide.”:

És még valami. Ha a probléma nem létezne/nem lenne komoly, akkora nem kapna ez a kérdés nagyobb figyelmet, mint az oldal történetében BÁRMELYIK MÁSIK politikai kérdés.

okt. 27. 00:46
 3900/4121 anonim ***** válasza:
64%

Idézek a cikkből: "Roughly six-in-ten young men report being single. Overall, three-in-ten U.S. adults are single, meaning they are not married, living with a partner or in a committed romantic relationship"

Szerinted ez incelt jelent? 😂 Nincs kapcsolatban, oké. De attól megdughstja a fél várost. xD És meg is teszi. Mert nem divat manapság mindenkinél a párkapcsolat, sokan egyéjszakás kalandokat akarnak csak. De attól nem incelek. Ne ferdíts.

okt. 27. 00:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!