Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
3848, igazából te kevered egyedül az ösztönzést és a kényszert. Az ösztönzés jutalommal történik, ami büntetéssel azt hívják kényszernek. Te ösztönzöd a fiúkat a szingli létre azzal, hogy ezért fizetsz és kényszeríteni akarod a nőket, hogy kapcsolatban legyenek, méghozzá keményen.
De a helyedben még mindig azon merengnék inkább, hogy mennyire nagy a baj, hogyha előbb opció a kommuna, a menekülés, a gyilkosság, vagy börtön, mint a kényszer kapcsolat, amin belül alap a kényszer szex. (Gondolom az is csak ösztönzött...)
Tudom, azért, mert elfajzott korcsok vagyunk, ezen is túl vagyunk már.
Az, hogy vakon tagadod a tényeket, jól mutatja milyen ámokfutás lenne a ti kis pártotok. Hitler se onnan indult, hogy gázkamrába az összes zsidóval (cigánnyal, meg aki még nem szimpi), csak mégis ez lett belőle. Elindulnánk a nők kapcsolatba kényszerítésével, aztán ma holnap a szolgálólány meséje már Disneyland ahhoz képest, amit összehozol(hoztok).
Tudod, ezért nem àllunk neki egyoldalúan büntetni, kènyszeríteni, "ösztönözni" az egyik nemet, rasszt, akármit. Mert a vége bizony a Hitleri utópia, ahol csak az lehet szabad, akit a főni kedvel.
3850 Bár nem én vagyok a 3847-es, de hányan és hányféleképpen írjuk még le, hogy az egész agyrém, ami ide lett hányva SZÉLSŐSÉGES? Nem normális dolog, amit kitaláltál. Nem veszed észre magad, hogy nagyjából 20-25 ellenzőre ha jut egy incel barom?
Te kevered össze az ösztönzést és a kényszert. Ösztönzés a babaváró és a CSOK.
Bár a 3849-es se vagyok, de ezt magadra is érthetnéd: "Szóval elismered, hogy amit nagy pofával állítottál, azt nem tudod alátámasztani semmivel. Sajnos az a helyzet, hogy egy élettelen, szánalmas, szubhumán élőlény vagy. Mindenki jobban járna, ha most már tényleg eltolnád a biciklit máshová. "
Nem támogatom plusz adó bevezetését, bár emlékeim szerint a Kérdező levitte a 33%-os adó tervezetét 10% körülre, tehát jó lenne ezentúl, ha ezzel számolnánk. :)
"Te kevered össze az ösztönzést és a kényszert. Ösztönzés a babaváró és a CSOK." Szerinted ezek 0%-ban épültek be az ingatlanárakba? :D Sőt, tovább megyek, van Első házasok adókedvezménye is, aminél a kieső bevételt értelemszerűen azok az adófizetők fizetik, akik nem kötnek Házasságot! ;) Csak játék a számokkal, hogy ösztönzés vagy kényszer...
"Te kevered össze az ösztönzést és a kényszert. Ösztönzés a babaváró és a CSOK." Szerinted ezek 0%-ban épültek be az ingatlanárakba? "
Rossz embernek próbálkozol incifincike. Banknál dolgozom és foglalkozom ingatlanhitelezéssel.
A budapesti árak pedig Európa összes nagyvárosára jellemzőek (hogy az ázsiai megapoliszokról ne is beszéljünk) és ezek nem kis részét az airbnb tornászta fel.
A Babaváró egyébként szabadfelhasználású, elég sokféle felhasználással találkoztam. Pl. volt, aki meddőségi kezelésre használta.
A CSOK pedig függ attól, hogy melyiket veszed fel. A falusi CSOK és a falus ÁFA pl. az építőipart pumpálja, mivel kell valamit még csinálni az ingatlanon vásárláson kívül (kivéve, ha alapból építkezést választasz). Kikötés, hogy az építőanyag magyar kereskedőtől legyen vásárolva, a szakember pedig magyar adózó legyen. A falusi csokot fel tudják venni olyanok is, akiknek már van gyerek, de nem akarnak többet, a CSOK+-nál viszont mindenképpen kell vállalni gyereket, mindegy, mennyi van. Az, a megyeszékhelyeket és a nagyobb városokat kivették, két dologra ösztönöz: a városiak is próbáljanak családot alapítani, illetve a vidéket is vonzóvá tegyék, ami az elmúlt évtizedekben kezdett kiüresedni. Egyelőre úgy tűnik, hogy van sikere.
De gondolom te tuti nálam naprakészebb vagy a témában és jobban követed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!