Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz újra kegyelem a rajtengedélyben?
Pl
Nem kell diploma
Nem kell saját ingatlan
Nem kell autó
Nem kell 70 kgnak lenni
Nem kell minimum 600 ezer nettó fizu
1
Csak az igazat írom
3
Miért nem lehet ismerkedni egyszerű férfi halandòként?
Mi baj van Bélàval a gyári melóssal? Jenővel az Aldi àrúfeltöltővel? Gézàval a GLS futàrral? Balàzsal a postai kézbesìtővel? Miért kell mindegyiket tovább tanulni küldeni? Hogy kötelező a diploma meg a nyelvismeret, meg nem lehetnek 80 kilòsak?? Mindenki legyen 40 évesen is 65 kg mint valami afrikai tinédzser éhező? Meg szegény szülők gyermekeként nulla segítséggel 25 évesen már rendelkezzenek egy 75 milliós pesti lakással még egy középkategóriás autóval (20 millió)? Még az ország 60 % nem keres 350 ezernél többet, de ha nőt akarsz a beugró hogy 600 at keress?
7, én is jól keresek, jól nézek ki, megdolgozok érte. Nem akarok a gyári melósra főzni, mert ő elfáradt a munkában. Olyat választok, aki azt hozza, amit én, hogy az életem színvonala ne változzon.
Szerintem te vagy az, aki felsőbb polcokról választana magának, nem pedig maga mellől.
8
Nincs így.
Nekem egy postán dolgozó nő is bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!