Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor lesz újra kegyelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz újra kegyelem a rajtengedélyben?

Figyelt kérdés

Pl

Nem kell diploma

Nem kell saját ingatlan

Nem kell autó

Nem kell 70 kgnak lenni

Nem kell minimum 600 ezer nettó fizu

#Női elvárások jövője
tegnap 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
80%
Amíg ilyen szavakat használsz.
tegnap 12:18
 2/63 A kérdező kommentje:

1

Csak az igazat írom

tegnap 12:19
 3/63 anonim ***** válasza:
80%
Nem, a mesét írod, ami segít abban, hogy tovább dagonyázhass a szarban, és a kisujjadat se kelljen megmozdítani a változásért.
tegnap 12:22
 4/63 Fragments of Fantasy ***** válasza:
72%
Számodra soha!
tegnap 12:23
 5/63 anonim ***** válasza:
81%
Komplexusos hülyegyerek
tegnap 12:24
 6/63 anonim ***** válasza:
82%
Amikor eltudsz buvolni egy not. Szerintem mindig vannak kivetelek csak nehez jo idoben jo helyen lenni.
tegnap 12:26
 7/63 A kérdező kommentje:

3

Miért nem lehet ismerkedni egyszerű férfi halandòként?

Mi baj van Bélàval a gyári melóssal? Jenővel az Aldi àrúfeltöltővel? Gézàval a GLS futàrral? Balàzsal a postai kézbesìtővel? Miért kell mindegyiket tovább tanulni küldeni? Hogy kötelező a diploma meg a nyelvismeret, meg nem lehetnek 80 kilòsak?? Mindenki legyen 40 évesen is 65 kg mint valami afrikai tinédzser éhező? Meg szegény szülők gyermekeként nulla segítséggel 25 évesen már rendelkezzenek egy 75 milliós pesti lakással még egy középkategóriás autóval (20 millió)? Még az ország 60 % nem keres 350 ezernél többet, de ha nőt akarsz a beugró hogy 600 at keress?

tegnap 12:30
 8/63 anonim ***** válasza:
81%

7, én is jól keresek, jól nézek ki, megdolgozok érte. Nem akarok a gyári melósra főzni, mert ő elfáradt a munkában. Olyat választok, aki azt hozza, amit én, hogy az életem színvonala ne változzon.

Szerintem te vagy az, aki felsőbb polcokról választana magának, nem pedig maga mellől.

tegnap 12:52
 9/63 A kérdező kommentje:

8

Nincs így.

Nekem egy postán dolgozó nő is bejött.

tegnap 12:57
 10/63 kis kolbász ***** válasza:
78%
Válassz magadnak hasonló gyári melós, zsíros hajú duci jucit!!
tegnap 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!