Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor lesz újra kegyelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz újra kegyelem a rajtengedélyben?

Figyelt kérdés

Pl

Nem kell diploma

Nem kell saját ingatlan

Nem kell autó

Nem kell 70 kgnak lenni

Nem kell minimum 600 ezer nettó fizu

#Női elvárások jövője
tegnapelőtt 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
73%

Hát, ami engem illet

- nem kell diploma, ha ennek ellenére kifejezetten értelmes, értelmiségi emberekkel veszi magát körbe és olyan munkája van, ami igényli a tanulást, fejlődést, gondolkodást, kreativitást. Ismerek olyan burkolót és vizest is, akivel el tudnám képzelni. Mindkettő magánban van, tárgyal, több szakmában helytt áll, kommunikatív, értelmes és nem az itókázó Gézàkkal veszi körbe magát. Egy diplomástól egyébként ugyanez az elvárásom. Fejlődjön, képződjön, haladjon. Semmivel nem vagyunk előrébb, ha valahogy kiköhögött egy diplomát, de azóta is csak a bulika, meg haverok mennek és 0 igény valami többre.

- Nem kell saját ingatlan, de tartsa el magát önállóan, külön a szüleitől, ha albérletben, akkor ott. Az albérlet annyival kényelmesebb, hogy nem lenne vita, hol költözünk össze, mert nekem van lakásom.

- "Nem kell autó", nos de. Mivel nem Budapesten élek nekem is van és szerintem alap, hogy legyen, mert csak vitaforrás lesz.

- "70 kg" ez a magasságtól függ. Ha 170 körül van, akkor azért nem árt. Bár engem a 80 kiló se zavar, ha van hozzá egészséges izomzat is. Ha magasabb, mondjuk 180, akkor 85-ig is simán jó, talán 90ig is, de úgyis a látvány dönt, nem a számok. Egy enyhe túlsúly mèg nem gond, viszont a kövérség kizáró ok nálam is.

- "600 ezer netto" nem kell, 430-450 közt keresek én is. Reményeim szerint pár éven belül 500-at, is elérem, az lenne a cél még g,erek előtt és örülnék, ha a másik is megugraná ezt, mert családot szeretnék és normális szinten élni gyerekkel is. Illetve a gyereknek majd megadni mindent az induláshoz.

Ha takarító Marcsit kérdezed aki netó 220-at visz haza, valószínűleg teljesen más elvárásokat kapsz, ahogy jogász Teritől is. A többség a saját életéhez igazítja az elvárásait (jogosan).

tegnapelőtt 13:33
 22/66 anonim ***** válasza:
48%
Nem lesz soha. A kinyúlt tangás, vízilós.ggű, lenőtt hajú, elfbart szívó, prolitetkós macák is crossfites testalkatú, diplomás pasit akarnak, saját lakással.
tegnapelőtt 13:38
 23/66 anonim ***** válasza:
17%
22, ami nem gond, hiszen te úgyse süllyednél addig, hogy egy ilyet meg... akarom mondani egy ilyennek udvarolj nem? :D Akkor nem baj, ha ez az érzés kölcsönös.
tegnapelőtt 13:40
 24/66 anonim ***** válasza:
36%

Majd ha az a bizonyos nő is nyújtsa a diplomát meg a crossfites testalkatott akkor jogos az elvárás. Érdekes hogy mindig csak a férfiaknak kell fejlődni a nőknek meg nem gondolom minden nő tökéletesnek született.

tegnapelőtt 13:49
 25/66 anonim ***** válasza:
48%

“Emlékszem 2012-bem még a suliban simán lekoptatták a helyes srácok a kövér lányokat ma már a kövér lányok is modellek ami 20-30 évvel ezelőtt talán elképzelhetetlen volt. “

Regebben ezek a mangalicak ki voltak kozositve es megszepenve tavol a tobbiektol voltak mindig, most meg szepsegnek kepzeli magat a legotvarabb no is. Akkoriban meg a szep nok siman vossza irtak nem fel nap mulva ha nem azonnal.. orakat lehetett dumalni , beszelgetni szemelyesebb dolgokrol, talalkozni barhol . Ma meg mi van ? Egy egyszeru lanyt is alig lehet felszedni mert hercegnonek hiszi magat.. a kozossegi oldalakon megjeleno manipulációs írasok hamis valosag kepzetett fecskendezet az emberek elmejebe .. szomoru.

tegnapelőtt 13:51
 26/66 anonim ***** válasza:
23%

24, de ők itt sírnak?

Ha a kérdező a szobájában álmodozna ilyen nőkről, az nem lenne baj. De ő már beképzeli magának, hogy egy szuper csaj rá van indulva. Ő számonkéri a valóságon, hogy miért nem igazodik az ábrándjaihoz.

tegnapelőtt 13:54
 27/66 anonim ***** válasza:
34%

"Akkoriban meg a szep nok siman vossza irtak nem fel nap mulva ha nem azonnal.. orakat lehetett dumalni , beszelgetni szemelyesebb dolgokrol, talalkozni barhol"

Lehet én jártam rossz suliba, de ott barátkoztunk egymással, és nem kellett attól félni, hogy azért szólnak hozzánk, mert meg akarnak baszni. Esküszöm, a tinikoromban a fiúk normálisabbak voltak, mint most felnőttként.

tegnapelőtt 13:55
 28/66 anonim ***** válasza:
0%

24 Ez nem válasz a felvetésemre.

Egyébként engem nem zavar, mikor a 110 kilós 170 centi shrek vékony nőt akar és az se, ha ez fordítva törtènik. (A hiszti más kérdés, az irritáló, de alapvetően azt is ignorálni lehet.)

Engem nem érint egyik vágya se, mert nőkkel eleve nem jövök össze heteroként és kb annyira vonzzana shrek is, mint egy nő. Szóval, tőlem nyugodtan vágyhat a cicababára az instáról, nekem nem lesz rosszabb tőle.

Neked akkor miért gond, hogy valaki, akit ennyire lehordasz (lásd 22-es válaszod) mást akar? Csak akkor érint téged, ha összejönnél vele, ha lehetne.

tegnapelőtt 13:55
 29/66 anonim ***** válasza:
68%

VALAMI alapján kell vonzalmat éreznie a nőknek, csak annyi sosem lesz elég hogy fsz van rajtad.

Viszont nem tudom hogy ez jó, vagy rossz hír számodra, de csóró, tanulatlan, albérletes férfiak tömegei szexelnek rendszeresen, csak éppen duma kell hozzá, meg az, hogy legyen közösségi életük. Tele vannak ilyenekkel a világ.

Akkor van inkább gond, ha mindazok mellett amit felsoroltál még introvertált is vagy, akinek alig vannak barátai, nem mozdul ki sosem, nem tud új barátokat/ismerősöket sem szerezni, és nem jó vele beszélgetni👍

tegnapelőtt 13:56
 30/66 anonim ***** válasza:
16%

Nem sírnak mert van esélyük a pasiknál.

tegnapelőtt 13:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!