Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz újra kegyelem a rajtengedélyben?
Pl
Nem kell diploma
Nem kell saját ingatlan
Nem kell autó
Nem kell 70 kgnak lenni
Nem kell minimum 600 ezer nettó fizu
Miért nem igaz? Akkor mivel magyarázod hogy egy átlag alatti férfinak kevés esélye van a nőknél? Én leadtam az igényeket ja és így sincs esélyem átlag alatti nőknél sem hiszen ők jobbat helyesebbet férfit találnak.
A "nők" jellemzően egy elég szűk réteget rejt ezekben a kérdésekben (fiatal és szép), és/vagy nagyon rosszul állsz külsőleg és/vagy a leadás után is ligán felül keresel.
Nem leadni kell, hanem felfejlődni.
Imádom, mikor valaki rámutat, hogy boldog, boldogtalan kapcsolatban van (azokkal a hátrányokkal is, amire itt az adott felhasználó fogja a sikertelensègét) és jön az incel válasz, hogy "fúj, de milyen nőkkel?????". Na ennyit erről a 20-80-ról, meg a többi szarsàgról. Mindig az a nő itt, akit az adott pasi bszna. Akit nem, azzal nem számolunk, még statisztikai adatkènt se. Na, így magyarázom a 20-80-at és még így sem igaz.
#60 Jah, oké, akkor 10ből 10 nő szexuálisan aktív, de CSAK 2 férfi fekszik le nőkkel, a többi szűz.
Ez a két férfi tehát válogathat a nők között; választhat szépet, csúnyát, kövéret, soványat, őrültet, normálisat, stb. Viszont a két topkategóriás férfi egyáltalán nem válogat, hanem mindketten lefekszenek a gyönyörű nőktől kezdve egészen a ronda kövérekig. Egyik nap Katival fekszenek le, akinek tökéletes teste és arca van, másik nap pedig Barbarával, az elhízott, balta arcú hentessel.
A felső 20% sosem mond nemet senkinek.
Ennek valóban több értelme van annál, mint hogy
- a férfiaknak csak az alsó 20%a nem szexel, akiknek szociális problémái vannak, ez az alsó 20% pedig hangos, és telehisztizi a netet a saját szerencsétlenségével.
- 60% teljesen átlagos életet él, vannak kapcsolataik, van néhány kalandjuk is itt-ott, ha tudnak élni a lehetőségeikkel
- a felső 20% az, akik kifejezetten kelendőek, és a nők szinte mindegyikének bejönnek
Neeem, az matematikailag tényleg hihetőbb, hogy majdnem minden férfi szűz, míg a férfiak felső 20%a pedig szexel mindenféle ronda nővel. Ámen.
A házasságokba meg már bele se menjünk. Egy napra ennyi matek elég volt.
"Minden egyes nőt több férfi dug, de az az ÁLTALÁNOS hogy a férfiak 30 éves korukig szüzek. incel matek"
Ennek semmi köze az incelséghez. De segítek:
Van egy közösség, mondjuk van benne 10 férfi és 10 nő. Na nem 10 párról van szó, hanem
- 2 top nőci kapcsolatban van: a pasijuk Alfa Alfonz meg Chad Csanád.
- 3 átlag nőci párban van 3 átlag pasival, de szex nincs ("Hagyjál, ma fáj a fejem!"), a kapcsolat fő motivációja, hogy közösen könnyebb a számlákat kifizetni. A 3 nőci néha kikacsintgat, és valahogy "véletlenül" Alfa Alfonz vagy Chad Csanád ágyában köt ki.
- 3 nő éppen társat keres, náluk 190 centi, minimum egy reáldiploma, nettó hatszáz feletti fizu, saját lakás a beugró. Mikor rájuk ír Alfa Alfonz vagy Chad Csanád, akkor egyből rárepülnek a két jómadárra, akik persze egy-két szex után ghostolnak. Konklúzió: "Minden férfi disznó, minden férfi csak a szexre hajt, csak az a lényeg, hogy lyuk legyen!"
- 2 nő még társkeresőzni se hajlandó, helyette kamu kérdéseket töltöget fel gyakorira az életképtelen férfiakról, instán lesi Alfa Alfonzot és Chad Csanádot meg a csajaikat, irigykedik, és arról panaszkodik, hogy minden férfinak csak a top insta nőcik kellenek.
"% teljesen átlagos életet él, vannak kapcsolataik, van néhány kalandjuk is itt-ott, ha tudnak élni a lehetőségeikkel"
Ebből is lászik, hogy nőként mennyire bem vagy képben a férfiakat illetően. Ha szerinted a férfiak 60%-ának kapcsokatai meg mellette egyéjszakás kalandjai is vannak, akkor javaslom, ébredj fel.
Persze értem, mikor ti "a férfiak"-ról beszéltek, akkor a nektek tetsző top pasikra gondoltok. Aki nem üti meg a mércét, az láthatatlan a számotokra. Így értelmezve már lehet, hogy a top pasik 60%-a kapcsolatok sorát meg kalandokat tud felmutatni. Mert aki nem, az szerintetek nem férfi, ergo benne sincs a statisztikában.
65, ugyan nem én írtam, de szerintem úgy értette (és így teljesen reálisnak is látom), hogy a férfiak 60 százaléka kb az, akinek összejönnek kapcsolatok, ha meg nincsenek kapcsolatban, akkor alkalmik is időnként. Amúgy ismerek több "nem felső polcos" pasit is, aki csalja a nőjét. Mondjuk nem cicababákkal, hanem hasonszőrüekkel, mint ő maga, de a kefélés az kefélés nem?
És van egy alsó réteg, akinek az alkalmi se jön össze, meg a kapcsolat is csak ritkán, vért izzadva olyannal, akire nem is vágyik. És persze a felső réteg, akiknek elég könnyen megy a dolog, bármire is keres partnert.
Magamkörül én is ezt tapasztalom, ami persze nem reprezentatív minta, de, ha szemügyre vesszük a házassági és bejegyzett élettársi kapcsolatokat is, (amiről van adat) és aminek a sokszorosa a párkapcsolatok száma, (amit csak megrippelni lehet) akkor az se a 80-20-at támasztja alá. Sokkal inkább valami hasonló eloszlást, mint amit a válaszadó felfestett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!