Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor lesz újra kegyelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz újra kegyelem a rajtengedélyben?

Figyelt kérdés

Pl

Nem kell diploma

Nem kell saját ingatlan

Nem kell autó

Nem kell 70 kgnak lenni

Nem kell minimum 600 ezer nettó fizu

#Női elvárások jövője
tegnapelőtt 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
16%
30, ne legyél már nevetséges. Ezt te sem hiszed el.
tegnapelőtt 13:59
 32/66 anonim ***** válasza:
30%
Én azt utálom ha azt mondja egy nő én túl vékony vagyok. Miközben neki nagy a hasa. Meg is mondtam neki, ahogy te nem fogysz le hasra, úgy én sem fogok kisportolt lenni
tegnapelőtt 14:02
 33/66 anonim ***** válasza:
45%

Én ezt tapasztalom.

Ne legyen félreértés el lehet fogadni a kövér nőket de a kövér pasikat mikor fogják? Hasonló férfi modellek mikor lesznek?

tegnapelőtt 14:05
 34/66 anonim ***** válasza:
62%

Nem gond csak egy férfinak nem lehet elvárása főleg ha nem egy top pasi bezzeg egy nőnek lehet bármilyen elvárása akkor is ha nem top kategória. Nekem ebből van elegem hogy mindig a férfiak hibásak mindenért más nő meg jatsza az eszét a semmire. Én csak annyit várok el amennyit tudok nyújtani a jó testét nem várom el de a diplomát. Ha mondjuk nincs doktori címem de egy nőtől elvárom szerinted így jogos?

tegnapelőtt 14:10
 35/66 anonim ***** válasza:
48%
*Diplomát elvárom a jó testet nem.
tegnapelőtt 14:11
 36/66 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy az oké, hogy minden feltételt nem teljesít valaki, de ha ezek közül egyet se sikerül, akkor akármennyire fáj, nem átlagos pasi vagy, hanem átlag alatti.
tegnapelőtt 14:13
 37/66 anonim ***** válasza:
72%

Ha rám érted akkor én születésem óta átlag alatti pasi vagyok már babának is csúnya voltam. 28 éve vagyok egyedül még egy lány kezét se fogtam meg annyira ronda vagyok.

tegnapelőtt 14:16
 38/66 anonim ***** válasza:
39%

"Nem gond csak egy férfinak nem lehet elvárása főleg ha nem egy top pasi" Szerintem nagy hiba, ha valaki nem állít fel elvárásokat, vagy figyelmen kívül hagyja őket. Soha nem lesz boldog, vagy elégedett (vagy teljesen a szerencsén múlik, ha véletlen megfelelő társra talál).

Én nem akarok egy darab pina lenni a kapcsolatban. Mindig olyat kerestem, akinek visszafelé is vannak elvárásai és én megfelelek nekik. És azon se sértődök vérig, ha valakinek nem kellek. Nem esik jól, de ez ilyen.

"szerinted így jogos?"

Mindenhogy jogos, mert azt vár, vársz, várok el, ami tetszik. A gond akkor van, ha elrugaszkodottak az elvárások, de ez is az adott személynek lesz kellemetlen, mert egyedül marad (meg a környezetének, ha hisztizik is miatta). Miért ne lehetne jogos a diplomát elvárni, vagy akár a doktorit (na ilyet se hallottam még)? Az más kérdés, reális-e és, amennyiben nem reális teszel-e érte, hogy azzá váljon? (Költői kérdés, hisz elméleti a vita)

Szóval ja, jogos az elvárásod.

tegnapelőtt 14:18
 39/66 anonim ***** válasza:
0%
Én konkrétan a kérdésre válaszoltam, nem olvastam a többi választ. De a fenti szempontokból csak egy a csúnya arc, de egy csomó más rajtad múlik. Lehetne diplomád, kereshetnél jól, járhatsz szép ruhákban, le lehet fogyni, ezek mind rajtad múlnak.
tegnapelőtt 14:21
 40/66 anonim ***** válasza:
0%
Most sincs egyik se, max itt gyakorin, de tudjuk hogy ide külön állatfaj jár
tegnapelőtt 14:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!