Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy nagyon büszke nő vagyok, van tartásom, ha lattam hogy egy pasi nem kezel tisztelettel, félreálltam

Kiszálltam a házasságomból is, mert a férjem durva volt.

Megfordulnak utanam a pasik.

De megis most egy éve megismertem egy férfit, aki nagyon a bőröm alá férkőzött, es en adtam neki egy sanszot, habar kimondottan rút ferfi kívül belül, mint kiderult egy rossz, manipulatív ember. Annyira egyszerű amúgy, hogy nem néztem ki belőle annyi finoman kidolgozott aljasságot es manipulációt amire képes

Többször szakítottam vele, de mindig visszakönyörgi magát.

Miert hagyom? Mert nem tudok szakítani vele! Sajnos

Próbálok ismerkedni, de nagyon nehéz.

Próbálok kizökkenni, kimozdulni, de semmi sem segít.

Kétségbe vagyok esve es vergődöm...

2021. nov. 18. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Akaratgyenge vagy. Ezen változtass! Állj ki magadért!
2021. nov. 18. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Rosszul méred fel magad! Egy ronda szemét pasi senkit nem bűvölne meg, annyira nem lehet jó az ágyban.
2021. nov. 18. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
kamu?
2021. nov. 18. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert nincs jobb, aki fogna es vinne.
2021. nov. 18. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyanigy jártam.

Ugyanígy büszke vagyok, kicsit makacs is, ahonnan úgy láttam felalltam es eljöttem. Pont, mint te.

És pont, mint neked, nekem is jött egy ronda, szegény semmiben se túl jó pasi aki akárhányszor vissza könyörögte magát, mindig hagytam.

Most döntöttem, többet nem csinálok ilyen hülyét magamból. Nála jobb bármelyik sarkon van számomra.

2021. nov. 18. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

"Egy nagyon büszke nő vagyok, van tartásom, ha lattam hogy egy pasi nem kezel tisztelettel, félreálltam"

Ez az önképed.

"Többször szakítottam vele, de mindig visszakönyörgi magát. Miert hagyom? Mert nem tudok szakítani vele! Sajnos"

Ez meg a valóság.

Ha egyedül nem tudsz kilépni egy bántalmazó kapcsolatból, menjél pszichológushoz

2021. nov. 18. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nyálas, nagyon elcsépelt de nagyon igaz, hogy az ész nem mindig tud parancsolni a szívnek.

Én is voltam ilyen toxic emberrel se veled se nélküled kapcsolatban, szétszedtük egymást, de nagyon szerettem őt, beleszerettem mindenébe. Utána meg bármi rosszat tett, végül újra és újra visszafogadtam.

Jó pár időnek el kellett telnie, hogy túl lépjek rajta. Sokan nem hittek nekem és legyintettek rá, hogy jaj ez csak függőség volt, stb. Nem, szerelem volt, és pont ezért nem tudtam szembemenni a kész tényekkel.

Nálunk akkor lett ennek vége, mikor talált egy számára sokkal vonzóbb nőt nálam.

2021. nov. 25. 22:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Remelem ez nalam is igy lesz
2021. nov. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!