Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet/hogyan lehet ÉLŐBEN ismerkedni?
Most végeztem a harmadévvel az egyetemen. Ezután már csak szakmai gyakorlatom lesz, meg szakdogát írok, tehát rendes óráim nem lesznek.
Az online oktatás ilyen téren is elégge betett, anno meg amikor voltak egyetemi programok, bulik, stb könnyebben lehetett ismerkedni, most ez kiesik.
Vannak barátaim, akikkel szoktam is eljárni, meg egyedül is (kimozdulós típus vagyok) de rajtuk keresztül nem nagyon ismerek már meg új embereket, ha mégis akkor főleg lányokat (én is lány vagyok) ami nem baj, csak épo hetero vagyok, tehát ilyen szempontból tárgytalan.
Szóval most kicsit meg vagyok lőve.:)
(Interneten nem szeretnék, nem jött be.)
#1 az nem furcsa hogy csak úgy random odamegyünk idegenekhez a semmiből?:D
Nem mondom, néha iszogatásokkor kialakul ilyesmi, de nem gyakran.
Miért lenne furcsa? Ti nőként bármilyen ürüggyel oda tudtok menni és kevésbé tűntök bénának és utána simán ki is tudtok hátrálni belőle bármelyik pillanatban.
A kérdés már csak az, hogy a lánytársaságod hogyan áll ehhez a kérdéshez, mert ha te vagy az egyetlen, aki pasizni akar, akkor nincs könnyű dolgod.
Ha nem szeretnél odamenni egy fiúhoz sem, akkor keress egy nyilvános helyet pl. egy sétálót vagy egy parkot és tölts ott több időt egyedül. Ha valaki szimpatikus lesz neked, akkor nézd őt és a mosoly se maradjon el. Ha tetszel neki biztos oda fog menni hozzád!
25F
De a csocsós nem rossz ötlet, hasonló jók jöhetnének még.
Akár társaságban akár ha egyedül vagyok helyzetre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!