Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet/hogyan lehet ÉLŐBEN ismerkedni?
Most végeztem a harmadévvel az egyetemen. Ezután már csak szakmai gyakorlatom lesz, meg szakdogát írok, tehát rendes óráim nem lesznek.
Az online oktatás ilyen téren is elégge betett, anno meg amikor voltak egyetemi programok, bulik, stb könnyebben lehetett ismerkedni, most ez kiesik.
Vannak barátaim, akikkel szoktam is eljárni, meg egyedül is (kimozdulós típus vagyok) de rajtuk keresztül nem nagyon ismerek már meg új embereket, ha mégis akkor főleg lányokat (én is lány vagyok) ami nem baj, csak épo hetero vagyok, tehát ilyen szempontból tárgytalan.
Szóval most kicsit meg vagyok lőve.:)
(Interneten nem szeretnék, nem jött be.)
1.: Lefürdesz!
2.: Csináltatsz egy normális hajat!
3.: Ruha: [link]
4.: Kimész az utcára!
1 órán belül valaki dugni fog, ha nem vagy kövér, nem futsz el, és megvannak legalább az első fogaid.
Ja, és ne a Rájengoszlingot várd, csak a Janit, Pistit, Bélát, Andrist,...
Fontos nálad, hogy az illető egyetemet/főiskolát végzett-e vagy sem?
F
Én is ezen gondolkodom mostanában.
Ugyanúgy véguős vagyok az egyetemen és már csak a szakdoga,szakmai gyak lesz a következő félévben,barátom aincs már majdnem 1 éve,konkrétan “elfelejtettem” hogyan kell ismerkedni élőben:D
Most ,hogy kinyitottak a helyek,fogunk menni barátokkal iszogatni meg eljárkálni helyekre,de tuti “sokkot” fogok kapni ennyi kihagyott idő ugán:D
24L
Most leszek végzős én is (villamosmérnöki kar), és ugyanebben a helyzetben vagyok.
Már tavaly ősszel elkezdtem dolgozni, mellette néha találkozom a haverokkal (döntően gimis ismerősök), sorozatot nézek, hobbijaimmal foglalkozom stb, de ennyi.
Az online oktatás eléggé betett. Msc-re szerintem megyek, de azt már levelezőn végezném teljes munkaidős (nem gyakornoki) állás mellett, úgyhogy valószínűleg ott sem fogom megismerni életem barátját/párját.
Társkeresőzni már 1 éve próbálok, de finoman szólva nem ez hozta az áttörést.
...
Még a szervezett túrákat néztem, mint ismerkedési lehetőség, de sokszor ott is inkább kolbászfesztivál van (már elnézést), nőket meg úgy kell vadászni, akik jelentkeznek is inkább ilyen késő harmincasok, negyvenesek.
Amin még gondolkodom, az az, hogy beiratkozom vmi tánctanfolyamra, hátha ott vannak csajok. Csak bírja a bokám (hajlamos kifordulni :s).
Jobbat nem tudok. Írtad, hogy az internetes ismerkedés nem jött be (annyira nekem sem), ezért nem ajánlom fel, hogy írj rám, de ha mégis szeretnél beszélgetni, nyugodtan keress privátban. :)
21F
Nekem férfiként van ilyen problémám, hogy nem tudom, hol szólíthatnék meg élőben nőket. Színház, koncert egyelőre kilőve. Duna-parton, parkban stb. egyedül olvasgató lányt (aki azért nincs nagyon elmerülve a könyvben, nézelődik közben stb.) pl. azért talán megszólítanék. Vagy kirándulás, sportolás közben, ha látnék valakit.
Az mindenesetre biztos, hogy buszon, boltban, utcán szólítanék meg utoljára bárkit is. Ha nem egyedül van a csaj, szintén nem szólítanám meg. Önmagában megszólítani is elég nehéz, franc se akarja magát még a barátnők előtt is blamálni.
Szóval ha más férfiak is így vannak vele, akkor ez pl. egy jelzés számodra, kérdező, hogy merre érdemes nézegetned. Már bocs a korábbi válaszolótól, de az utcán szexi ruhában riszálom magam szintű mutatvánnyal csak a létező legnagyobb bunkókat vonzanád be, neked meg nyilván nem ez a célod.
#18 valóban nem. Tegnap is teljesen normálisan voltam felöltözve, ing, farmer, nem volt kinn semmim és amikor mentem az utcán jópár autóból nézelődtek ki pasasok, kisteherautóból stíröltek többen, pedig nem vagyok egy kifejezett "bombanő" de mondanom sem kell hogy nem ez érdekel, rendes kapcsolatot szeretnék:)
Tehát igazából továbbra is, ha van valakinek bármi tanácsa, tipjje, azt szívesen várom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!