Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves herélt férfiként van még esélyem társkeresőn ismerkedni, mert élőben elég nehéz a kinézetem miatt?
Súlyos betegség miatt kiszedték mindkettőt.Sajnos azóta már nem érzem magam annyira férfiasnak, de hiányzik egy társ.Melóhelyen nem tudok ismerkedni, senki nem tart férfias férfinak, egy éve vágták ki, és utána olyan voltam mintha eltunyultam volna.
Doki szerint ez még belefér.Okos értelmes, tanult barátnőt szeretnék, akivel tartalmas kapcsolatot tudnék fenntartani.
Melyik társkeresőn tudnék jobban keresgélni?
Érdemes előre leírnom hogy kiszedték, vagy hagyjam akkorra, ha már szex lenne a hölggyel?
Gyula
Gyula!
Kamuzol!
Kutyáknak is van here protézis, embereknek is. A csajnak meg nem kell mondani, hogy vaktölténnyel lősz.
Kamuzol!
Nem a protézissel van gond.
hanem a rák miatt jó ideig nem kaphatok hormonpótlást,ezért kicsit nőiesebb lett a testem, elpuhultam.
Ez a bajom.
Ezért szeretnék intellektuális barátnőt.
senkinek nem fog hiányozni hogy nincs heréd!
Ismerkedj bátran!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!