Herélt kandúr mellé?
Teljesen mindegy, meg fogják szokni egymást, mert még kicsik a kiscicák. A nagy lesz a főnök 😄
Mindkettőt nem lehet elhozni? Nekem is van egy testvérpár, költözéskor ottfelejtett cicák voltak. Nem lett volna szívunk egyiket sem az utcán hagyni.
Az én ivartalan másfél éves kandúrom mellé hazavittem egy 4 fős 3 hetes almot(ki voltak dobva). 2 fiú 2 lány. A nagy olyan játékos, úgy kifárasztja őket, hogy a végén még mindig unatkozik, hogy miért nem játszanak vele még a kistesók:D Imádja őket, de már csak 2 van meg, a másik kettőt odaadtuk egyhelyre, nem akartuk szétválasztani teljesen őket. Már fél évesek elmúltak, a nagycica 2 múlt, de még mindig ez megy, egésznap futna velük, míg azok kidőlnek, mint a krumplis zsákok, aztán megint nyafog, hogy senki nem játszik vele:DD
Szóval csak azt akartam, hogy nem tudhatod, az én cicám teljesen odáig van a pajtikért, de valamelyik meg nem szereti az idegen új cicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!