Miért tüzel az 1 éves herélt kandúr cicám?
Figyelt kérdés
Februárban lesz egy éves, már ivarérett korban lenne, ha nem heréltettük volna ki. Azonban most hogy már ő is ebben a korban van, nem bír a seggén ülni, állandóan ki akar menni az udvarra, mi meg nem akarjuk kínozni, hogy bezárjuk, hát kiengedjük. Ilyenkor azonban pont ugyan azt csinálja, mint a nem herélt macskánk csinálta régebben. Verekszik, keresi a csajokat, óbégat:D Segítsetek, mért van ez?2013. jan. 28. 17:01
1/6 anonim válasza:
Nem tüzel ,,bagzik szegény :) Sajnos az ivartalanítás nem mindig 100%-os eredmény arra,hogy ne viselkedjen úgy mint ha ivarérett lenne.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ez marha jó:DDD És ilyenkor a dokik vajon vállalnak garanciát?:D
2013. jan. 28. 21:52
3/6 anonim válasza:
Nem vállalnak ,de a doki szólhatott volna ,hogy ez nem 100-as,lehet akkor nem kis ivartalanítod.És még fizettél is érte,,,
4/6 anonim válasza:
Az ivartalanítás biztosan 100%-os, mert a heréit eltávolították, nem termékenyíti meg a nőstényeket, nem lesz kismacskák apja.
Mindenesetre érdekes helyzet, még nem hallottam ilyenről.
5/6 anonim válasza:
Megkérheted az orvost, hogy vizsgálja meg a macskát, talán az egyik here bent maradt, vagy nem tudom mi lehet :)
6/6 anonim válasza:
Nem maradt benne a here!!
Én még ilyet nem hallottam,hogy az orvos nem tud kettőig számolni.
Az van,hogy a bagzás az ivartalanítással nem szűnt meg!
A herélés nem mindig válik be!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!