Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz újra kegyelem a rajtengedélyben?
Pl
Nem kell diploma
Nem kell saját ingatlan
Nem kell autó
Nem kell 70 kgnak lenni
Nem kell minimum 600 ezer nettó fizu
"Én azt utálom ha azt mondja egy nő én túl vékony vagyok. Miközben neki nagy a hasa."
De ugye az megvan, hogy neki nem kell, hogy tetszen a vékony férfi? Ahogy neked sem tetszik a kövér nő?
"Én ezt tapasztalom.
Ne legyen félreértés el lehet fogadni a kövér nőket de a kövér pasikat mikor fogják? Hasonló férfi modellek mikor lesznek?"
Dehogy tapasztalod. Azt mondod nekem, hogy jól öltözött Henry Cavillek borsodi bányarémekkel járnak? Menj már ki az utcára.
A kövér férfiakat mindig elfogadták. Az a baj, hogy nem érted, mi a különbség aközt, hogy a társadalom nem illeti kritikával a létezésed vs nem tartanak vonzónak.
Fura a környezeted, ahol tudod, kinek milyen a tangája, és kövér férfiak nem léteznek.
Szerintem erről lesz felismerhető az oldalon, de leírom sokadszorra is.
Az elvárás nem azt jelenti, hogy változz, és játszd el, hanem alapból legyél ez. Ne viselkedés legyen, hanem a személyiséged.
Pl. ha neked vékony lányok jönnek be, azzal nincs semmi baj. Ez nálad egy elvárás. De nem hiszem, hogy összejönnél olyannal, aki most 90 kiló, de lehet 3 év múlva már vékony lesz. Mert olyat szeretnél, aki alapból megfelel.
Ha neked vékony lányok tetszenek, ami a mai nőideál, akkor neked minél közelebb kell lenned a mai férfiideálhoz, hogy növeld az esélyedet. Csak ugye ez magában nem elég, hisz egy egy nagyon picike szelete a személyiségnek.
Az önismeret erre van. Brutálisan őszintének kell lenned magaddal. Ez a legnehezebb. Meg kell tanulnod a saját érdekedben kihozni magadból a legtöbbet, hogy büszke legyél magadra. Az önutálat süt ezekből a kérdésekből. Meg kell szeretned magadat. Sőt, még egy lépés előtte, hogy meg kell ismerned magadat.
Szoktatok néha találkozni olyan emberekkel, nőkkel és férfiakkal, akik "semmilyenek"? Nem kinézetre, vagy nem CSAK kinézetre, de ha beszélgetés közben kicserélnék őket egymásra, ugyanott folytathatnád, ahol abbahagytad. Semmi érdeklődésük, semmi nincs bennük. Dolgoznak, esznek, dugnak, ha tudnak, gyereket vállalnak, és tipikusan semmi nem történik velük, nincsenek érdekes gondolataik, nem lehet velük órákat beszélni a világ dolgairól.
Nagyon sok ismerkedő férfi vagy ilyen, vagy ezt a benyomást kelti azzal, hogy le akar tudni pár témát, amíg eljut a dugásig. Ezek a rajtengedélyes kérdések annyira gázak. Az látszik, hogy te sem vagy semmi, és erről úgy akarod elterelni a figyelmedet, hogy csajod lesz. Hidd el, elégedetlen leszel akkor is. Olyan, mintha lefestenéd a málló tapétát.
Aggasztó, mennyire kitaláltátok ezeket a tinifiúkat. Láttatok ti tinédzsereket?
Tudjátok, az egyik oka annak, hogy Hollywoodban 20-on évesek játszák a tiniket, az az, hogy az igazi tinik elég rondák. Hirtelen megnyúlt sáskák, pattanásosak, lányos az arcuk, szakmunkás bajszosak... melyik podcast mondta nektek, hogy a tinifiúk menők?
"Én azt utálom ha azt mondja egy nő én túl vékony vagyok. Miközben neki nagy a hasa."
"De ugye az megvan, hogy neki nem kell, hogy tetszen a vékony férfi? Ahogy neked sem tetszik a kövér nő?"
Én azt a nőt elfogadtam volna a hasával együtt. Mert nem volt túl kövér. De ahogyan ő szerinte az belefér, hogy hasa van. Úgy nekem is belefér, hogy vékony vagyok 🤣🤣
"Mi baj van Bélàval a gyári melóssal? Jenővel az Aldi àrúfeltöltővel? Gézàval a GLS futàrral? Balàzsal a postai kézbesìtővel?"
Akár hány ilyet ismerek mindnek kapcsolata van...
"Még az ország 60 % nem keres 350 ezernél többet, de ha nőt akarsz a beugró hogy 600 at keress?"
Mégis több, mint 60 százalékuk kapcsolatban van.
#48 "Ő meg nem fogadott volna el. Nem is kell neki"
Akkor be is kaphatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!