Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tetszik nektek egy nő külsőre-belsőre, el tudnátok vele képzelni dolgokat. De valami miatt nem léptek. Mi adná meg nektek a kegyelemdöfést, amitől már próbalkoznátok nála?
-A nő ismerősötök, nagyon sokat talalkoztok.
- Azt nem tudjátok, hogy tetszetek a nőnek (pedig igen).
Ha a nő külsőre belsőre bejön egy pasinak de nem mer lépni az azt jelzi, hogy félénk, fél a csalódástól.
Szerintem full evidens, hogy a nőtől a biztatás, félre nem érthető kezdeményező jelek, tetszés kimutatása lenne az egyetlen nyerő húzás.
Mi más?
Ha a nő tudja, hogy bejön a férfinak, és neki is tetszik a férfi, akkor miért nem lép ő? Kérdezem én ezt nőként. Sose értettem, miért kell a sült galambot várni.
Egyébként nyilván nem egyértelmű számára, hogy tetszik a nőnek, vagy van más, aki jobban bejön neki, vagy még exe után fut, vagy egyáltalán nem is akar párkapcsolatot. Legegyszerűbb őszintén beszélni a másikkal, mint úgy alapvetően egy kapcsolatban, ha már azt szeretnél belőle.
Én azt gondolnám, hogy "biztos van barátja" és azért nem.
...
...
...
(És általában így is szokott lenni!)
Megsúgok valamit, de tényleg csak halkan....
Te is kezdeményezhetsz , konkrétan beszélhetsz vele, nem vagyon megírva, hogy csak a férfinak szabad.,
ÉS amúgy is ismeritek egymást, nem egy hót idegen..
Nem kellenek a hülye játszadozások.
"Azt nem tudjátok, hogy tetszetek a nőnek (pedig igen)."
Ha ezt a nő kb. titkolja, akkor magára vessen.
Hogy tetsszen belsőre is, ahhoz közel kéne kerülnünk egymáshoz előtte. Mármint alaposan megismerni egymást.
Pofon egyszerű: ha nem jelzi egyértelműen, hogy akar valamit, fontolóra sem veszem, hogy próbálkozzak. Soha nem volt még ilyennek jó vége. Szóval ha a nő teljes passzivitásba burkolózva várja, hogy randira hívjam, akkor akár pár macskát is beszerezhet a várakozás idejére.
Nyilván félénk, nem tudja, hogy tetszik neked, tehat bíztatásra van szüksége.
Pl kettesben beszélgetésre, hogy érezze, hogy érdeklődsz iránta, keresed a társaságát.
Ha érdeklődsz, keresed a társaságá, akkor érezni is fogja, hogy figyelsz rám
Egyébként te is léphetsz felé.
#2 jól leírta, nem kell tovább ragozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!