Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Maximum mennyi ideig próbálkoznátok elnyerni egy nő szívét?
Persze nem úgy gondoltam, hogy amint belétek szeretne, rögtön dobná le a bugyit azt' volt, nincs. Tényleges kapcsolatra gondolok.
Egyébként ha kellene, éveket is próbálkoznátok valakinél, és ha xy idő múlva sikerülne meghódítani, tudnátok arra várni, hogyha viszonylag sokáig azt mondaná a szexre, hogy nem, mert nem áll rá készen? Pl: fél év.
Ahhoz, hogy elnyerjük valakinek a szívét, ahhoz van mikor évek kellenek, de van, hogy elég 1 nap is.
De semmiképpen nem várnék éveket.
Azért egy bizonyos korosztály már el tudja dönteni elég hamar, hogy akarja e folytatni a másikkal az ismerkedést, és azt is el tudja dönteni, hogy lefeküdne e vele.
Igazából nem arról van szó, hogy hány hónapot vagy hetet, attól függ hányszor tudunk tlaálkozni hány napot tudunk együtt tölteni. Mert ha hetente 1 napot akkor az elhúzódhat....
Biztos,hogy nem várnék addig.Fiatalabb koromban szopattak már ki ilyen nők.Jaj várjunk még aztán lelépett mással.
Barátnőmmel 1 hónap után volt szex,azóta is együtt vagyunk.Ehhez képest volt olyan csaj,aki szerelmet vallott úgy hogy foglalt volt.Én is szerelmes voltam belé,de a barátját ahányszor kidobta annyiszor fogadta vissza.De közben engem örökké zaklatott hiába szakítottam meg a kapcsolatot vele.Mindig talált ürügyet.1,5-2 év után kidobta a paliját,hogy összejöjjön velem,aztán addigra már nem szeretett annyira,hogy mondjuk ne kavarjon mással mellettem.
Végül én dobtam elég csúnyán,mert elpazaroltam rá 3 évet az életemből lényegében a semmiért.Utána 1-2 évig nem is randiztam,mert teljesen kiábrándultam a nőkből.Szóval nem,nem várnék fél évet.
28/F
Persze hogy tudunk várni.
Annyi nő van, addig is
(Gonolom nem ugy gondoltad a várakozást, hogy teljes önmegtartóztatásban)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!