Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Maximum mennyi ideig próbálkoznátok elnyerni egy nő szívét?
nem vagyok szerelmes típus. ettől független komoly kapcsolat még érdekel.
ha látom, hogy a nőci cicázik akkor abban benne vagyok, úgy húzhatjuk egymás agyát akár hónapokon át.. legalább édes lesz a gyümölcs mire megérik.
ha szórakozásnak veszi, és nem tisztességesen játszik akkor ott hagyom.
ha csak szexre megyek akkor addig amíg izgatónak találom a nőt / egyértelműen nem utasít el.
Úgy egy hónapot. Ilyen alapon a férfi is tesztelgethetne téged. Az, hogy nincs megfelelő emberismereted vagy nem bízol magadban ilyen téren, az nem a másik hibája. Persze, ha fontos vagy neki, akkor vár rád. Ha fontos neked, akkor nem váratod brahiból. Ez hibás "tárgyalási alap".
31/f
Nőként írok, szerintem felesleges bárkire 'várni'. Ha akarnak tőled valamit akkor akarnak, ha nem, akkor évekig udvarolhatsz, le leszel koptatva. Ez alól kivétel a fiatal kor amikor a lányok még élik azt amit a mesékben látnak, hogy kicsit húzni kell a pasi agyát, illetve pl egy szakítás utáni sebezhetőbb fázis amikor bánatból ágyba ugrik veled akkor is ha nem vagy az esete.
A lényeg, hogy ha akar tőled valamit a csaj és nem egy defektes őrült, akkor tudtodra adja és együtt lesztek. Ha nem tudja mit akar vagy nem téged akar, akkor pedig le kell lépni és hagyni a fenébe.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!